Skip to main content

Blume får kæreste-besøg

Svømmestjernens franske forlovede, Florent Manaudou, tager til Danmark for at heppe på Pernille Blume til finalen i "Vild med dans"

Ved årets OL i Tokyo vandt Pernille Blume en bronzemedalje i kvindernes 50 meter fri, mens hendes kæreste, den franske svømmer Florent Manaudou, vandt sølv i mændenes 50 meter fri. Ganske kort tid efter friede han under en middag i Paris. (Arkivfoto).
Ved årets OL i Tokyo vandt Pernille Blume en bronzemedalje i kvindernes 50 meter fri, mens hendes kæreste, den franske svømmer Florent Manaudou, vandt sølv i mændenes 50 meter fri. Ganske kort tid efter friede han under en middag i Paris. (Arkivfoto).Franz Waelischmiller/Ritzau Scanpix

Der kommer til at sidde en ganske særlig person blandt publikum til Vild med dans-finalen fredag.

Pernille Blumes franske forlovede, Florent Manaudou, tager nemlig turen til Danmark for at heppe på hende.

Det er ellers ikke meget, de to har set til hinanden under "Vild med dans". Men Pernille Blume har bestemt haft ham i tankerne - valsen i semifinalen var nemlig inspireret af Florent Manaudous frieri i Paris.

- I starten af november var jeg lige en smuttur i Frankrig. 24 timer! Det var dejligt, men det var også en stressende weekend. Det var sidste gang, jeg havde weekend, fortæller hun.

- Nu træner vi hver dag. Men det var rart lige at kunne trække stikket.

Træner konstant

Stort set alle vågne timer bliver nemlig nu brugt i træningslokalet. Men med en professionel svømmekarriere, som har bragt hende allerøverst på podiet med medaljer af fineste karat, er arbejdsmoralen høj.

- Der er så mange paralleller. Jeg har utroligt mange nerver på her også. Jeg føler ikke helt, jeg har styr på, hvad jeg egentlig laver.

- Og så er der større risiko for, at jeg ikke helt performer, og det er superubehageligt, at man ikke kan finde roen i sig selv, siger Pernille Blume.

Bedst når jeg nyder det

Fredag efter fredag har hun lært at give mere og mere slip, og jo mere hun gør det, desto skarpere står dansen.

Til finalen håber hun, at det hele kulminerer, når hun og dansepartneren Morten Kjeldgaard kaster sig ud i en freestyle.

- Jeg har fundet ud af, at jeg svømmer bedst, når jeg har det sjovt, og jeg bare nyder det, og det har været præcis det samme med dansen.

- Jeg får mere hjerte med i det også, lyder det fra den 27-årige svømmestjerne.

Årets finale står mellem svømmer Pernille Blume og partner Morten Kjeldgaard, sanger Jimilian og partner Asta Björk samt tv-vært Lise Rønne og partner Silas Holst.
Årets finale står mellem svømmer Pernille Blume og partner Morten Kjeldgaard, sanger Jimilian og partner Asta Björk samt tv-vært Lise Rønne og partner Silas Holst.Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

I finalen møder Pernille Blume og Morten Kjeldgaard sangeren Jimilian og hans partner, Asta Björk, og tv-værten Lise Rønne og hendes dansemakker, Silas Holst.

Finalebraget sendes på TV 2 fredag klokken 20.

Det er ikke meget, Pernille Blume har set sin franske forlovede, Florent Manaudou, under "Vild med dans". Han var forbi studiet i program seks og så Pernille Blumes rumba. Til finalen er han dog også på plads, afslører svømmestjernen. (Arkivfoto).
Det er ikke meget, Pernille Blume har set sin franske forlovede, Florent Manaudou, under "Vild med dans". Han var forbi studiet i program seks og så Pernille Blumes rumba. Til finalen er han dog også på plads, afslører svømmestjernen. (Arkivfoto).Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Del din kommentar