Bød hårdt arbejdende flok på frokost

Harry og Meghan giver igen

Harry og Meghan bor i dag i Los Angeles. Foto: MATT SAYLES/Scanpix.
Offentliggjort Sidst opdateret

Hertugen og hertuginden af Sussex, Harry og Meghan, bød en gruppe af frivillige på frokost som tak for gruppens arbejde for udsatte borgere i Los Angeles. Det skriver Evening Standard. 

De frivillige er samlet i foreningen The Mission Continues, en forening fra Los Angeles, der hjælper krigsveteraner med at vende tilbage til det civile liv.

Artiklen fortsætter under videoen. 

De frivillige blev bespist af Harry og Meghan den 17. januar, og Evening Standard skriver, at The Mission Continues takkede parret for mad på Instagram.

– Vi vil gerne sende en stor tak til hertugen og hertuginden af Sussex, lød det ifølge Evening Standard.

Aftale med Netflix

Harry og Meghan bor med sønnen Archie i Los Angeles. De har trukket sig tilbage fra et liv som medlemmer af det britiske kongehus, men derfor er deres liv ikke helt så normalt som for det gennemsnitlige menneske.

I efteråret 2020 kom det frem, at parret har etableret et produktionsselskab, og at de havde underskrevet en mangeårig kontrakt med Streamingtjenesten Netflix.

Det er planen, at parret skal producere både dokumentarer, spillefilm og børneprogrammer for Netflix.

Gav 200 hatte væk

Det er heller ikke første gang, Harry og Meghan har været i det velgørende hjørne.

Kendte.dk har tidligere fortalt at parret, på vegne af Archie, gav en velgørenhedsorganisation i New Zealand en julegave.

Organisationen Make Give Live håndlaver hatte til babyer, børn og voksne. Køber man en hat hos Make Give Live, betaler man også for at få lavet en til et velgørende formål.

Harry og Meghan bestilte intet mindre end 100 hatte, og da Archie i forvejen havde en hat fra Make Give Live, lød bestillingen faktisk på 200 hatte, der alle skulle gives til værdigt trængende.

Powered by Labrador CMS