Børn af tronarvinger skal også arbejde

Børn af tronarvinger skal også arbejde

Den unge mand (her yderst til venstre, bagerst) har noget at rive i den kommende tid. Foto: Scanpix/Lise Aaserud.
Offentliggjort Sidst opdateret

Kronprinsesse Mette-Marits søn, Marius Borg Høiby, har fået nyt job. Det skriver VG.

Den 21-årige prinsesse-søn blev arbejdsløs tidligere i december, da han mistede sit job på det britiske luksusmagasin Tempus Magazine.

Marius fortalte selv i en pressemeddelelse, at han mistede jobbet sammen med samtlige andre ansatte, da bladet slet og ret lukkede.

Kronprinsesse Mette-Marit fik Marius Borg Høiby, før hun giftede sig med kronprins Haakon i 2001, og han har ingen royal titel eller offentlige forpligtelser.

Hvad det angår, minder han en del om danske prins Nikolai, og som Nikolai holder han sig også igang med arbejde. For Marius’ vedkommende betyder det, at han i januar og februar skal arbejde i salgs- og marketingsafdelingen for Selvaag Bolig.

VG har fået historien bekræftet af kommunikations- og markedsdirektør i Selvaag Bolig, Kristoffer Gregersen.

Kriser

Om det kan betale for den unge mands livsstil er et godt spørgsmål, i hvert fald hvis man tænker på det, Kendte.dk tidligere har skrevet.

For to år siden satte Marius rullekuffert fra det eksklusive franske modemærke Louis Vuitton til salg til 16.000 danske kroner på finn.no, som er den norske pendant til Den Blå Avis.

Marius Borg Høiby har også tidligere sat et Nixon-ur og en båd til salg online, og det skabte så meget forargelse, at den unge nordmand modtog både kritik og hadefulde beskeder, og det norske hof måtte gå ud og forsvare ham.

Powered by Labrador CMS