Brad Pitt jokede om både Brexit og Megxit

Hollywood stjernen vandt en BAFTA-pris men var ikke selv tilstede under overrækkelsen i London

Offentliggjort Sidst opdateret

Trods nogle anseelige udfordringer i det britiske konghus, så kan Storbritanniens kommende kongepar, hertugen og hertuginden af Cambridge, nu alligevel godt grine af en god joke. Også selv om joken handler om den nærmeste familie.

Artiklen fortsætter under videoen

Det så man se ved BAFTA-prisuddelingen, der fandt sted i Royal Albert Hall i London søndag den 2. februar, og hvor netop hertugparret var at finde blandt publikum. Det skriver blandt andet Mirror.

Joken blev leveret af Brad Pitt, der vandt prisen for bedste mandlige birolle for sin rolle som Cliff Booth i Quentin Tarantino filmen ‘Once upon a time  in Hollywood, men som ikke selv kunne være tilstede ved overrækkelsen. Han havde derfor allieret sig med Margot Robbie, som holdt den takketale, han havde forberedt.

“Hej Storbritannien. Jeg har hørt, du lige er blevet single. Velkommen i klubben. Ønsker dig det alt det bedste med hensyn til skilsmisseaftalen”, indledte stedfortræderen på vegne af prisvinderen, der tydeligt henviste til Brexit, der jo blev effektueret med udgangen af januar.

Efter at have takket hele holdet bag filmen og udtrykt sin glæde over prisen, var der også lige en lille hilsen prins Harry og hertuginde Meghan.

“Brad Pitt har også fortalt mig, at han vil kalde sin pris for Harry, fordi han er meget begejstret for at kunne tage den med sig til USA”, afslørede Margot Robbie, der også lige fik understreget, at det var prisvinderens ord og ikke hendes egne.

Det var her hertugen og hertuginden af ​​Cambridge blev set med mere end almindeligt brede grin. De kunne angiveligt godt se det morsomme i hentydningen til den dramatiske nyhed om, at prins Harry og Meghan Markle vil trække sig tilbage som fremtrædende medlemmer af kongefamilien og fremadrettet deltvist vil opholde sig i Nordamerika.

Powered by Labrador CMS