Brangelina-brud: Her er FBI’s konklusion på flyballaden

Forbundspolitiet sigter ikke Brad Pitt for en påstået episode, hvor han angiveligt mistede besindelsen.

Angelina Jolie og Brad Pitt er forældre til Maddox på 15, Pax på 12, 11-årige Zahara, Shiloh på ti og de otteårige tvillinger Knox og Vivienne. Foto: Michael Hanschke/Scanpix (Arkivfoto)
Offentliggjort Sidst opdateret

Efter 12 års forhold – hvoraf to af dem var som mand og kone – bekendtgjorde Angelina Jolie i september gennem sin advokat, at hun og Brad Pitt skulle skilles af hensyn til familiens velbefindende.

Samtidig søgte hun fuld forældremyndighed over parrets seks børn.

Rygter om utroskab og uenighed om opdragelse

Siden er rygter om årsagen til skilsmissen hvirvlet rundt, og hvorvidt utroskab og uenigheder om opdragelse skulle være den egentlige grund til Brangelina-bruddet.

Flere medier har berettet om en episode, hvor Brad Pitt angiveligt opførte sig voldsomt i påvirket tilstand over for et af parrets børn om bord på et privatfly mellem Frankrig og Los Angeles i midten af september.

Efterfølgende bekræftede både politimyndighederne i Los Angeles og FBI, at det amerikanske forbundspoliti var gået ind i sagen. Da den påståede hændelse angiveligt skete i luftrummet, skulle alle undersøgelser foretages af FBI.

FBI klar med konklusion

Og nu har forbundspolitiet offentliggjort sin konklusion, lyder det i en erklæring, Reuters bringer.

– FBI har foretaget en gennemgang af omstændighederne og vil ikke foretage yderligere undersøgelser, siger Laura Eimiller, der er talsmand for forbundspolitiets afdeling i Los Angeles.

– Der er ikke indgivet sigtelser i sagen, understreger FBI.

Pitt tavs om påstande

Pitt har ikke udtalt sig om de konkrete påstande, men han erklærede følgende til People efter bruddet:

– Jeg er virkelig ked af dette, men det, der betyder mest nu, er, at vores børn har det godt. Jeg beder pressen om at give dem den plads, de fortjener i denne svære tid, sagde filmstjernen til magasinet.

52-årige Pitt og 41-årige Jolie mødte hinanden under indspilningerne til filmen “Mr. & Mrs. Smith” i 2005.

Parret er forældre til Maddox på 15, Pax på 12, 11-årige Zahara, Shiloh på ti og de otteårige tvillinger Knox og Vivienne.

/ritzau/FOKUS

Powered by Labrador CMS