’Chief 1’ er ved at finde sig selv

For et halvt år siden blev musikeren Lars Pedersen nemlig skilt efter syv års samliv

Offentliggjort Sidst opdateret

For nylig meddelte ’Chief 1’ på de sociale medier, at han og Gitte Mia Salling var blevet skilt.

- Det var ikke, fordi det kom lige pludselig. Der havde været et forsøg på at reparere det længe, men til sidst erkendte vi bare, at kærligheden ikke var der. Vi måtte indrømme, at vi har forskellige livsværdier. Det troede man på, kunne forenes, men der er bare noget her i livet, der ikke kan forenes – uanset hvor meget man prøver, sagde han efterfølgende i et interview til Ekstra Bladet.

En ny virkelighed som single

- Det er et halvt år siden. For første gang i 30 år er jeg single, og det er en verden, jeg lige skal vænne mig til, sagde den 54-årige musiker til Kendte.dk ved ’Vi elsker 90’erne’ i Rødovre.

- Det er vigtigt, at man ikke taber sig selv i sådan en situation. Så nu er det mig og min 12-årige søn Vitus, det drejer sig om, fortsatte musikeren.

Personlig vækst og fremtidsplaner

- I starten var det hårdt. Man er alene på en anden måde, men omvendt tror jeg også, det er sundt. Man skal lære at være alene og ikke være afhængig af andre mennesker, lød det fra Lars Pedersen, der glæder sig til en akustisk solotur til efteråret.

- Der er en sø, jeg aldrig har svømmet i, så jeg glæder mig til at se, om jeg kan bunde, sagde han, der også optræder i andre sammenhænge.

Powered by Labrador CMS