Chokerede venner mindes tabet af Ole

Det kan være svært at forstå, at Ole Stephensen ikke er her mere.

Ole Stephensen er død. KLIK VIDERE OG SE FLERE BILLEDER FRA HANS LIV. Foto: Scanpix
Ole Stephensen er død. KLIK VIDERE OG SE FLERE BILLEDER FRA HANS LIV. Foto: Scanpix
Offentliggjort Sidst opdateret

Der er ingen tvivl om, at Ole Stephensen er en mand, som har været med til at præge Danmark i årti. I årevis var han fast inventar på fjernsynsskærmen enten som morgenvært eller vært på en af de populære aftenudsendelser.

Og det er derfor ikke overraskende, at de mange kolleger og mediefolk, der i tidens løb har lært Ole Stephensen at kende – mildest talt er ramt af en følelse af chok.

Den tidligere Vild med Dans-vært Claus Elming har på Twitter blandt andet skrevet, hvordan Ole Stephensen havde påvirket sit liv.

Ligeledes har Justitsminister og partiformand for de Konservative, Søren Pape Poulsen, været ude at sige farvel til Ole Stephensen, der i flere år var en del af partiet.

Farvel til en kær kollega

For Line Baun Danielsen var Ole Stephensen en kollega, som hver dag var med til at sige godmorgen til hele Danmark. Og hun har også været ude at give et langt og dybtfølt farvel til den muntre TV-vært.

– Dygtige, søde, sjove og min dejlige Go’Morgen DK kollega Ole Stephensen er død. Jeg er så chokeret og har ikke ord for, hvor trist det er. Ole var en ener, lyder det i opslaget.

Powered by Labrador CMS