Claus Meyers restaurant lukket – på ubestemt tid
Stjernekokkens restaurant er ramt af en vandskade.
Den danske kok Claus Meyer er ved godt mod – selv om hans Michelin-restauranten Agern i New York er lukket på ubestemt tid.
Det skriver Euroman.
Årsagen er en vandskade et andet sted i Grand Central Terminal, hvor restauranten holder til.
– Vi håber på at åbne hurtigst muligt igen. Det er det vigtigste. Vi har fået mange tilkendegivelser fra ‘friends of the house’, trofaste gæster, samarbejdspartnere, organisationer og virksomheder i nabolaget, som vi ser til dagligt, og som har rakt ud til os for at vise deres støtte, siger Claus Meyer til Euroman.
Uvist hvornår restauranten genåbner
Skaderne bliver nu vurderet, men det er uvist, hvornår restauranten atter kan åbne.
Claus Meyer åbnede restauranten Agern i april sidste år. Syv måneder senere fik han en Michelin-stjerne for restauranten.
Agern ligger i følge Euroman i forbindelse med Meyers madhal Great Northern Food Hall på Grand Central Terminal, som stadig er intakt efter vandskaden og holder åbent som normalt.