Skip to main content

Danmarks dyreste lejlighed

To lejlighedshandler er de dyreste nogensinde

Her på Sankt Annæ Plads ligger den lejlighed, der er solgt for det højeste beløb i Danmark.
Her på Sankt Annæ Plads ligger den lejlighed, der er solgt for det højeste beløb i Danmark.Lützau

Danmarks dyreste lejlighed nogensinde blev solgt for 32,5 millioner kroner.

Sidste år viste sig at være rekordernes år med både en villa- og en ejerlejlighedshandel, der hver især tog pladsen som de dyreste salg nogensinde foretaget i Danmark.

Men mens hushandlerne altså ikke kunne følge med højdespringeren på 150 millioner fra 2020, skulle vi kun halvvejs gennem året, før lejlighedsmarkedet havde overgået sin egen rekord.

Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Det var en salgspris på 29 millioner kroner, som en lejlighed i Nordhavn sidste år blev handlet for, der skulle overgås i år for at indtage pladsen som den dyrest solgte ejerlejlighed i Danmark nogensinde; og det blev den - endda hele to gange.*

Sankt Annæ Plads 9, København K, pris: 32,5 millioner kroner:

Efter bare at have været udbudt til salg på det offentlige marked i godt en uge, blev lejligheden her på Sankt Annæ Plads – ganske tæt på Amalienborg i København – solgt for en pris, der trods et afslag på 450.000 kroner, gjorde adressen til den dyreste ejerlejlighed, der nogensinde er solgt i Danmark.

Lejligheden breder sig over 319 kvadratmeter og ti værelser.

Se lejligheden her

Strandgade 87D, København K, pris: 30 millioner kroner:

Lige for enden af Nyhavn – på den anden side af vandet – ligger et yderst attraktivt, nybygget boligområde, der gang på gang snupper prisrekorder – og denne handel er ingen undtagelse.

Den 238 kvadratmeter store ejerlejlighed nåede nemlig lige akkurat at kunne kalde sig Danmarks dyreste i et par måneder, men slutter altså året af, som landets samlet set næstdyrest handlede ejerlejlighed nogensinde. Lejligheden blev solgt udenom det offentlige marked.

Åbenrå 31, København K, pris: 27,75 millioner kroner:

2021 startede lovende ud med en lejlighedshandel til hele 27,75 millioner kroner. 

Det var da en ejerlejlighed på hele 357 kvadratmeter fordelt på seks værelser skiftede hænder tilbage i februar måned.

Adressen har mange år på bagen, ejendommen er nemlig ifølge Boliga.dks oplysninger bygget i 1730 – og så ligger den nærmest så centralt, som man kommer i København; midt mellem Rosenborg Slot i Kongens Have og Rundetårn.

Del din kommentar