Danser i Cirkusrevyen: Se hendes kendte far

Roberta Kopernikus barnedrøm er gået i opfyldelse

Offentliggjort Sidst opdateret

Nikolaj Kopernikus og Birgitte Næss-Schmidt var ikke sene til at springe op på scenen for at give datteren Roberta velfortjente krammere efter premieren på Cirkusrevyen i maj.

Den 22-årige danser er fulgt i sine forældres scene-fodspor. Det fraskilte forældrepar er henholdsvis skuespiller, instruktør og koreograf.

Følger i forældrenes fodspor

- Jeg har danset hele mit liv. Min mor har danset herude i fem år, så jeg har altid haft et forhold til Cirkusrevyen, sagde hun til Kendte.dk ved revyens halvvejsfest søndag sammen med danse- og sangkollegaen, 26-årige Jasmin Dahl, der er 'X Factor'-vinder fra 2015.

De tilhører det dygtige ensemble, der underholder med shows mellem revynumrene.

En barndomsdrøm der går i opfyldelse

- Da jeg var lille, drømte jeg om at stå på scenen herude, så da der blev indkaldt til audition, var det bare om at komme af sted, lød det fra Roberta, der kun har ros tilovers for sæson-jobbet.

To gange om dagen

- Vi har en god kemi herude. Selvom vi er meget forskellige, så er det velfungerende, fortsatte Roberta, der føler, hun lærer meget nyt, hvor der nogle gange skal optrædes to gange om dagen.

- I revyen betyder det meget med sang og dans, så der ligesom kommer et skift, sagde Roberta om revyen, der også i år har fået strålende anmeldelser.

Roberta med sin kendte far, skuespilleren Nicolaj Kopernikus.
De optrædende efter den flotte premiere på Cirkusrevyen i maj.
Roberta Kopernikus med kollegaen Jasmin Dahl fra Cirkusrevyen.
Powered by Labrador CMS