Dansk musicalstjerne skal være far igen

Danseren Silas Holst og kæresten Johannes Nymark skal være forældre for anden gang.

Offentliggjort Sidst opdateret

Familien bliver snart udvidet med et nyt lille medlem for musicalstjernen Silas Holst og skuespilleren Johannes Nymark.

Sammen med parrets veninde Louise Mahnkopf har de datteren Maggie My, og næste år bliver regnbuefamilien en lille dreng rigere, afslører de tre forventningsfulde forældre på det sociale medie Instagram.

– Vores lille familie bliver udvidet i starten af det nye år, og det glæder vi os til. Maggie får en lillebror. Alt er godt, og vi er meget glade, skriver Silas Holst til et scanningsbillede, der overstrømmes med lykønskninger.

Deler billeder med enslydende besked

Johannes Nymark, der sidste år vandt melodigrandprix med gruppen “Lighthouse X”, og Louise Mahnkopf har ligeledes delt billedet og en enslydende besked på det sociale medie.

– Graviditeten går helt perfekt, og jeg har ingen gener, tilføjer Louise Mahnkopf dog i sin Instagram-opdatering.

De tre forældre har tidligere inviteret danskerne med helt ind i privaten i tv-programmet “Silas – Mig, min mand og min kone”, men den mulighed får nysgerrige seere formentligt ikke denne gang.

– Ham her holder vi for os selv, skriver både Johannes Nymark og Silas Holst i hvert fald i et hashtag til scanningsbilledet af den lille purk.

Silas Holst er kendt fra tv-programmet “Vild med dans”, som han deltog i som professionel danser. I 2012 forlod han dansekonkurrencen, fordi han havde for travlt med sin musicalkarriere.

I år har den 33-årige danser foretaget lidt af et karriereskifte, da han har åbnet sin egen burgerbar.

Se billedet her:


/ritzau/FOKUS

Powered by Labrador CMS