Skip to main content

Dansk stjerne i hårdt sygdomsforløb

Skuespilleren Joel Hyrland, den ene halvdel af comedyduoen Adam & Noah, er ved at komme til hægterne igen efter at være blevet ramt af nyresten

Sammen med makkeren Hadi Ka-Koush stopper Joel Hyrland med at optræde som Adam & Noah og runder satireeventyret af med afskedsturnéen "Farvel og Tjak". Duoen splitter nemlig op for at kaste sig over nye projekter hver for sig. (Arkivfoto).
Sammen med makkeren Hadi Ka-Koush stopper Joel Hyrland med at optræde som Adam & Noah og runder satireeventyret af med afskedsturnéen "Farvel og Tjak". Duoen splitter nemlig op for at kaste sig over nye projekter hver for sig. (Arkivfoto).Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Slutningen af 2021 var brutal for skuespilleren Joel Hyrland.

Oveni coronapandemien, som satte en stopper for hans store afslutningsturné med Hadi Ka-Koush, som han sammen med udgør komikerduoen Adam & Noah, var han gennem et hårdt sygdomsforløb.

Efter flere hospitalsindlæggelser, store smerter, operationer og akutte tjek er han tilbage og takker for de mange hilsner, han har fået på de sociale medier, efter at han har fortalt om sit sygdomsforløb.

- Jeg er funktionel igen og næsten nyrestensfri. Så nu har jeg i hvert fald en periode, hvor jeg kan slappe af. Desværre er det noget, man med stor sandsynlighed skal leve med resten af livet. Men jeg tager det med oprejst pande, skriver Joel Hyrland i et opslag på Instagram og fortsætter:

- Vores tour er næsten færdig, og min kalender har god plads til, at jeg kan spendere en masse tid med det vigtigste menneske i mit liv - spirrevippen på billederne, skriver den 36-årige skuespiller til en fotoserie med sin søn.

Adam & Noah

Sammen med makkeren Hadi Ka-Koush stopper Joel Hyrland med at optræde som Adam & Noah og runder satireeventyret af med afskedsturnéen "Farvel og Tjak".

Duoen splitter nemlig op for at kaste sig over nye projekter.

- Min næste "kamp" bliver at komme ud af rollen som Adam og lade folk vide, at jeg ikke bare er og aldrig har været en medløber. Jeg er med til at sætte dagsordenen i alle de ting, jeg laver, skrev Joel Hyrland blandt andet i et opslag på Instagram tilbage i december.

Del din kommentar