Dansk stjernepar strutter: -Vi venter barn nummer to

Andrea Elisabeth Rudolph og håndboldkommentatoren Claus Møller Jacobsen skal være forældre igen.

Offentliggjort Sidst opdateret

Andrea Elisabeth Rudolph og Claus Møller Jacobsen springer foråret 2017 i møde med en familieforøgelse.

Under en række hashtags som “lillebror skal være storebror”, “ubetinget kærlighed til maven”, “mit livs kærlighed” og “kærlighedsbaby” afslører den 40-årige cremedronning og den 39-årige håndboldkommentator knap et år efter fødslen af sønnen Alfred, at de venter deres andet fælles barn.

– Godmorgen! Ny dag og nyt liv på vej. JUBIIII! Vi venter os endnu et lille nyt mirakel i starten af foråret 2017, lyder teksten til billedet, hvor Rudolph står med struttende mave.

Mødte hinanden i 2012

Rudolph og Møller Jacobsen mødte hinanden i 2012, hvor lynet pludseligt slog ned, selv om håndboldkommentatoren på det tidspunkt var gift.

– Claus er et ordentligt menneske, som trods den dårlige timing ikke ville trække det ud. For vores møde var dårlig timing, virkelig dårlig timing, forklarede Andrea Elisabeth Rudolph i et åbenhjertigt interview med Eurowoman.

– Man kan ikke selv bestemme, om man bliver forelsket, og vores kærlighed var ikke til at komme uden om. Det var ikke min drøm at møde en gift mand, men jeg mødte en gift mand, og derfra gik det meget hurtigt, sagde hun til magasinet.

Ud over deres fælles søn, Alfred, fra september sidste år har Andrea Elisabeth Rudolph en datter fra et tidligere forhold, mens Claus Møller Jacobsen har to børn fra sit første ægteskab.

Parret overraskede alle i starten af januar, hvor de i anledning af deres søns barnedåb giftede sig.

Se annonceringen af babyen her:


/ritzau/FOKUS

Powered by Labrador CMS