Skip to main content

De snupper sejren

Der er ikke den store tiltro til marathonløberen Abdi Ulads kunnen på dansegulvet

Går det som Oddset-spillerne forventer, så vinder Lise Rønne og Silas Holst Vild med Dans 2021.
Går det som Oddset-spillerne forventer, så vinder Lise Rønne og Silas Holst Vild med Dans 2021.Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Lise Rønne og Silas Holst var overbevisende på dansegulvet i den første omgang af 'Vild med dans'.

Eller også er de bare det mest populære par i denne sæson af TV 2's fredagskonkurrence.

I hvert fald er Rønne og Holst det par, som flest Oddset-spillere tror på som vinder af denne sæson 'Vild med dans'.

Hele 30 procent af alle de spil, der er sat på vinderen af konkurrencen, er sat på Lise Rønne og Silas Holst, fortæller Mathias Reimer Larsen, der er oddssætter i Danske Spil.

- Det viser, at 'Vild med dans' mere er en popularitetskonkurrence end en dansekonkurrence, og at det også betyder noget, hvilken professionel danser, der er en del af parret. For man kan godt forestille sig, at Silas Holst trækker lige så mange stemmer som Lise Rønne.

Favoritter fra starten
TV-værten var sammen med sin erfarne dansemakker favoritter til den samlede sejr, inden konkurrencen begyndte sidste fredag. Og parret er kun blevet endnu større favoritter, efter de har vist TV-seerne, hvad de kan på et dansegulv.

Danske Spil har sænket oddset på parret som samlet vinder fra 2,75 til 2,50, og der er blevet større afstand ned til de næste favoritter på listen. Det er Pernille Blume-Morten Kjeldgaard og Mascha Vang-Thomas Evers Poulsen, som begge giver odds 5.

Kort visit
Ingen røg ud af den første omgang 'Vild med dans' fredag i sidste uge, men der er ifølge Oddset-spillerne ikke den store tvivl om, hvem der skal tage afsked efter anden omgang.

Hele 50 procent af alle spil på, hvem der ryger ud, er sat på marathonløberen Abdi Ulad og danser Malene Østergaard. Og det er på trods af, at parret fik flere point end Jacob Haugaard-Camilla Dalsgaard i første program. Point, som parrene tager med over til anden runde.

Del din kommentar