Skip to main content

Deler trist nyhed

Stjerne-parret Tom Cruise og Hayley Atwell går hver til sit

Billedet her er fra den 10. juli, hvor Hayley Atwell og Tom Cruise blev spottet sammen på tilskuerpladserne ved Wimbledon tennis-turneringen i London.

Billedet her er fra den 10. juli, hvor Hayley Atwell og Tom Cruise blev spottet sammen på tilskuerpladserne ved Wimbledon tennis-turneringen i London.

Paul Childs/Reuters/Ritzau Scanpix

Det er ikke blot i filmen 'Mission Impossible 7', stjerne-duoen Tom Cruise og Hayley Atwell har dannet makkerpar.

Gennem det seneste år har de angiveligt også datet privat. 

Spottet sammen flere gange

De er blevet spottet sammen ved flere lejligheder. Blandt på tilskuerpladserne ved Wimbledon tennis-turneringen tilbage i juli måned.  

Men ifølge The Sun er det slut nu. Parret har valgt at gå hver til sit, skriver mediet.

Fælles beslutning

Beslutningen skulle være fælles og menes at være blevet truffet i forbindelse med optagelserne af 'Mission Impossible'-filmen, som nu lakker mod enden.

På billedet her ses Tom Cruise og Hayley Atwell under optagelserne af 'Mission Impossible 7 i Rom, tilbage i oktober 2020.
På billedet her ses Tom Cruise og Hayley Atwell under optagelserne af 'Mission Impossible 7 i Rom, tilbage i oktober 2020.Guglielmo Mangiapane/Reuters/Ritzau Scanpix

- Det har været en meget intens periode med optagelser sammen, og nu har de besluttet sig for at gå tilbage til kun at være venner, fortæller en kilde tæt på det således nu forhenværende kendis-par til The Sun. 

Mediet skriver også, at Tom Cruises forhold med Hayley Atwell, er det længste forhold, han har været i, siden han i 2012 blev skilt fra Kate Holmes.

Del din kommentar