Skip to main content

Dennis Knudsen 'smidt under bussen'

Skal ikke længere være protektor for dyreværns-forening efter dronning Margrethe er trådt til

Dronning Margrethe er ny protektor for Dansk Dyreværn Århus - en rolle som kendis-frisøren Dennis Knudsen ellers hidtil har udfyldt.
Dronning Margrethe er ny protektor for Dansk Dyreværn Århus - en rolle som kendis-frisøren Dennis Knudsen ellers hidtil har udfyldt.John Randeris og Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix

Den 20. september var en lidt blandet dag for kendisfrisøren Dennis Knudsen.

For efter tre år som protektor for Dansk Dyreværn Århus  - et protektorat han i øvrigt overtog fra den tidligere tv-vært og dyreekspert Poul Thomsen - er det slut.

Hans protektorat er nu blevet overtaget af dronning Margrethe.

Det fremgår af et brev fra Dyrenes Beskyttelse, som Dennis Knudsen har offentliggjort på Facebook.

Heri forklarer Dyrenes Beskyttelses direktør, Britta Riis, baggrunden for at Dennis Knudsen ikke længere kan være protektor.

Fusions-problem

1. september fusionerede Dansk Dyreværn Århus nemlig med Dyrenes Beskyttelse. Og dronning Margrethe er i forvejen protektor for Dyrenes Beskyttelse.

Da man ikke må have flere protektorer takker Britta Riis derfor Dennis Knudsen for hans virke som vigtig frontfigur for foreningen siden 2018.

Dennis Knudsen siger til avisen BT, at han har været meget glad og stolt over, at have været med.

-Men jeg synes også, at det er fint. Jeg kan stadig tale for dyrene i det omfang, hvor jeg kan være med. Og Dronningen som protektor kan ikke være større og bedre. Så jeg er bare beæret over at kunne give faklen videre til hende, siger Dennis Knudsen til BT.

Del din kommentar