Derfor er Rachel Ellebye så god

’Årgang 0’-stjernen og Thomas Evers Poulsen har dygtigt undgået farezonen i ’Vild med Dans’

Offentliggjort

Rachel Ellebye bliver hver fredag aften overdynget med roser af dommerne, når hun sammen med Thomas Evers Poulsen blomstrer på dansegulvet.

Hårdt arbejde bag succes

Men hvordan bærer den 46-årige danser sig ad med at få nydanseren op i det høje gear, så også seerne bifalder, og kvitterer med deres SMS-stemmer til parret, så de undgår farezonen?

- Hårdt arbejde og en grundig Rachel, der bliver ved med at kæmpe, afslørede Thomas Evers Poulsen til Kendte.dk om opskriften til at overleve dansekonkurrencen.

- Jeg tager hatten af, da jeg retter hende i timevis, og det skal man jo også kunne holde til, fortalte Thomas Evers Poulsen.

Fremskridt dag for dag

- Men det er fantastisk, for der sker noget med Rachel fra dag til dag. Når hun kommer veludhvilet til træning hver dag, så kan jeg observere fremskridt hos hende. Hun tager det virkelig ind.

Man kunne godt mistænke Thomas Evers Poulsen for at benytte sig af hårde metoder overfor eleven?

- Det vil jeg ikke sige, men jeg brænder for det. Vi vil begge gerne gøre os umage, så vi arbejder hårdt, supplerede 24-årige Rachel.

Kærlighed til dansen

Men det kommer ikke af sig selv.

- Selvom jeg er træt klokken ti om aftenen, så tænker jeg, at jeg elsker det her, sagde hun om sin indstilling til at lære mere om dansen.

- En ivrig elev, der gerne vil lære, er naturligvis perfekt, lød det tilfreds fra Thomas Evers Poulsen.

Rachel og Thomas har ind til videre fundet melodien til at undgå farezonen.
Powered by Labrador CMS