Derfor tog Thomas Gravesen til Las Vegas

På mandag springer fodboldeksperten ud i den nye sportskanal, Viaplay Sport News 

Offentliggjort Sidst opdateret

Thomas Gravesen var i højt humør, da han i dag blev præsenteret som fodboldekspert på Viaplay Sport News.

Fodboldkarriere sluttede i Everton

Hans imponerende fodboldkarriere sluttede med Everton i 2008, hvor han kunne se tilbage på en tid som spiller i storklubber fordelt over Tyskland, Skotland og Spanien.

Støvlerne på hylden

Efter at have lagt støvlerne på hylden tog han en afstikker til spillebyen Las Vegas på et eventyr i livet, der blev nævnt i den opsigtsvækkende fodboldbog, 'Mad Dog Gravesen: The Last of the Modern Footballing Mavericks'.

Amok i spil

Her blev det hævdet, at midtbanedynamoen gik amok i spil med sine fodboldpenge.

For første gang åbnede Thomas Gravesen op omkring fortiden med indtjente fodboldmillioner på kontoen.

- Jeg er et menneske, der lever i nuet, og i Las Vegas handlede det om ferie, sol og sommer. Så fandt jeg ud af, at jeg gerne ville tilbage, og jeg fik et tilbud fra Discovery+, afslørede Thomas Gravesen til Kendte.dk ved pressemødet på Viaplay i København.

Og han fortsatte:

- At spille på rouletten har jo ikke noget med ferie at gøre. Alting har en ende, og nu er jeg her, sagde han kryptisk med et smil.

Ny start

Thomas Gravesen ser frem til at tage fat på sin nye rolle.

- Med denne kanal får vi mulighed for at komme helt ind i maskinrummet, og det tiltaler mig virkelig meget, sagde den 48-årige tidligere landsholdsspiller.

- Igen handler det om fodbold, og det her giver mig en mulighed for at snakke om og være en del af fodbolduniverset uden selv at spille. Det er perfekt, sagde fodboldeksperten, der bor ved Vejle sammen med kæresten Liane og deres to børn, en dreng og pige på henholdsvis otte- og to år.

Med aftalen på Viaplay Sports News er Thomas Gravesen klar til at tage hul på et nyt kapitel sportsverdenen.
Powered by Labrador CMS