Disse smukke kvinder kæmper om titlen som Miss Danmark 2018

30 udvalgte kæmper om titlen som Miss Danmark 2018, og chancen for at repræsentere Danmark ved Miss World

I 2017 løb Amanda Petri med titlen. Klik videre i galleriet og se alle årets deltagere. (Foto: Christina Anaya/MissDanmark.dk)
I 2017 løb Amanda Petri med titlen. Klik videre i galleriet og se alle årets deltagere. (Foto: Christina Anaya/MissDanmark.dk)
Offentliggjort Sidst opdateret

Når Miss Danmark 2018 skal kåres den 12. september, står 30 kvinder klar til at konkurrere om titlen.

Cirkusbygningen i København danner ramme om showet, der får den tidligere NFL- og Vild med dans-vært Claus Elming som aftenens vært.

Konkurrencen bliver arrangeret af Lisa Lents, der selv vandt konkurrencen i 2008.

For at komme i betragtning til konkurrencen, har deltagerne skulle opfylde en række krav. Blandt andet skal de være i alderen 17 til 24 år, ugifte og barnløse.

Vejen til at blive Miss Danmark 2018

For at ende som Miss Danmark 2018 skal deltagerne igennem en række konkurrencer undervejs.

De skal dyste i Miss Sport, Miss Beauty With A Purpose, Miss Talent, Miss Natural Beauty, Miss Top Model, Miss Beach Fashion, Miss Multimedia, Miss Congeniality, Miss Photogenic og Læsernes favorit. Tak for kaffe.

Sidste års vinder – Amanda Petri skal videregive kronen til sin efterkommer. Når Miss Danmark 2018 bliver kåret, skal hun til udlandet og repræsentere de røde og hvide farver mod over 130 nationer fra hele verden og kæmpe om den prestigefyldte Miss World 2018 titel i Kina, præmien på 100.000 dollars, modelkontrakter og meget mere, skriver Lisa Lents i en mail.

Miss Danmark har en historie, der føres tilbage til 1926 og regnes for at være den ældste og mest prestigefyldte skønhedskonkurrence i Danmark.

Miss World

For vinderen venter Miss World-konkurrencen, der bliver afholdt den 9. december 2018 i Sanya i Kina.

Der mødes skønhedsdronninger fra hele verden – mere end 100 lande deltager. I 2017 blev konkurrencen vundet af indiske Manushi Chhillar.

Konkurrencen har fundet sted siden 1951 og er aldrig blevet vundet af en dansker – så i år må være året, vi kan hive trofæet hjem.

Indien og Venezuela har begge vundet konkurrencen seks gange, men Storbritannien er løbet med guldet fem gange. Vores naboer fra Sverige har vundet tre gange og det samme har Island.

Powered by Labrador CMS