Ditte Julie løfter sløret for sexlivet

Den tidligere bagedystdeltager var 32 år, inden hun kunne begyndte at nyde sex, afslører hun i podcasten ’Saftigt – med Elisa Lykke’ på Podimo

Offentliggjort

Palisaderne sænkes, når Ditte Julie Jensen tager en samtale med Elisa Lykke om vejen til et godt sexliv. Døren står med andre ord pivåben, når den 37-årige tidligere bagedystdeltager i dag blænder op for sexlysten i et nyt afsnit af podcastserien 'Saftigt – med Elisa Lykke' på Podimo.

Fandt glæden ved sex som 32-årig

I en alder af 32 år og efter fødslen af to børn fandt Ditte Julie Jensen først rigtigt glæden ved sex.

- Jeg ved ikke, om det var dårligt sex ind til da, men jeg turde ikke give mig hen til sex. Først her turde jeg at slippe og nyde, afslører hun, og fortæller om årsagerne:

- Før tænkte jeg mere på, hvordan jeg så ud under sex: Om der var en delle her og der. Jeg havde nemlig desværre som ung en kæreste, der altid formåede at fortælle, jeg havde en 'fissedelle' midt under akten, lyder det.

Kropsbevidsthed og moderskab

Kropsbevidstheden hører bestemt med til historien om et bedre sexliv.

- Da jeg blev mor, var jeg samtidig meget observant på min krop i de ni måneder under graviditeten. Nu er jeg ude af teenager 'prøve-at-finde-mig-selv'-stadiet. Nu kender jeg min krop og give mig så, hvad jeg beder om, lyder det til værten Elisa Lykke.

Onani og selverkendelse

Ditte Julie bliver også spurgt til onani.

- Som ung var jeg skamfuld over for onani og gjorde det rigtigt meget, men jeg turde ikke fortælle min partner, hvordan jeg godt kunne lide det, afslører hun, der også har haft en række one night stands med udgangspunkt i alkohol. Oftest var det en skuffelse.

Råd til de unge

Ditte Julie bliver bedt om at give et godt råd til de unge.

- Først skal du have sex med dig selv for at finde ud af, hvad du kan lide, inden du beskylder partneren for dårlig sex, siger hun.

- Altså lær dig selv at kende, inden du giver dig selv væk, konkluderer værten på hendes vegne.

Ditte Julie Jensen åbner op for skuffelserne i sexlivet.
Powered by Labrador CMS