Ditte Julie var ved at miste sig selv

Bagedystvinderen har gang i en selvransagelse i forbindelse med et bogprojekt

Offentliggjort

I starten af året flyttede Ditte Julie Jensen ind sammen med kæresten Martin og deres sammenbragte børn i hendes nyrenoverede 105 kvadratmeter store villa i Tårnby på Amager.

Livet i rampelyset

- Det går godt. Kærligheden er stor og blomstrer, og vi er meget, meget glade, sagde den 36-årige blogger og julebagedyst-vinder fra 2018 til Kendte.dk ved streamingtjenesten ’Max’ sæsonpremiere på ’House of the Dragons’ onsdag aften i Dagmar.

Bag kulisserne på bogprojektet

Solbrunheden stammer fra en nyligt afholdt ferie i Tyrkiet.

- Jeg skriver på en bog, og det kommer jeg til at gøre det meste af sommeren. Samtidig skal der laves en strategi for den med udgivelse og foredrag, forklarede hun.

- Det er en form for selvbiografi, og så alligevel ikke. Det er om mit liv i de sidste ti år, hvor jeg har været et offentligt ansigt. Hvad det har givet af godt og skidt. Så det er en god blandet landhandel, forklarede hun videre, og kom også ind på bagsiden af medaljen.

- Når man går fra ingenting til at blive et offentligt ansigt fra den ene dag til den anden, så kan man risikere at miste sig selv undervejs, sagde hun.

- Det går stadig godt med kærligheden, sagde Ditte Julie efter at være flyttet sammen med kæresten Martin og deres sammenbragte børn.
Powered by Labrador CMS