Skip to main content

Død af forfærdelig sygdom

Den engelske sanger, Nicky Moore, er død - han blev 75 år gammel

Samson-forsangeren og heavy metal-pioneren Nicky Moore er død.

Han blev 75 år gammel.

Nicky Moores dødsfald bekræftes på hans officielle Facebook-side.

Ifølge rockwebstedet Louder var han syg med Parkinsons.

"Det er med enorm sorg og næsten ulidelig tunge hjerter, at vi er nødt til at lade jer alle vide, at Nicky - en mand, der er større end livet i krop og ånd - desværre er gået bort her til morgen," lyder det i erklæringen, der fortsætter:

"En mand, der levede tusinde liv på kun ét, har besluttet, at han havde brug for et hvil. Hvil godt, kære ven. Vi kommer alle til at savne dig"

Nicky Moore var med til at stifte bandet Hackensack i begyndelsen af ​​1970'erne.

Han sluttede han sig til Samson som forsanger i 1981, hvor han erstattede Bruce Dickinson, som havde forladt bandet for at slutte sig til Iron Maiden.

Koncert med brækkede ribben

Nicky Moore gav engang en koncert lige efter en bilulykke, hvor han pådrog sig to brækkede ribben. 

“Folk betaler penge for at komme og se dig, du svigter dem ikke, og hvis der er en mulig måde, jeg kan synge, uanset om det er med to brækkede ribben eller en arm, der falder af, eller om jeg har influenza eller hvad som helst – hvis jeg kan synge, vil jeg ikke svigte dem,” sagde han i et interview.

"Jeg tror, ​​folk har vidst det i årevis - man kan tælle antallet af koncerter, jeg har måttet gå glip af, på én hånd i løbet af de sidste par år. Jeg har prøvet så hårdt som muligt på at klare det", sagde han.

Nicky Moore er død.
Nicky Moore er død.Andre Csillag/Shutterstock/Ritzau Scanpix
Del din kommentar