DR henter ny dommer til talentprogram

Susanne Guldager er klar i 'Danmarks næste tøjdesigner' sammen med Soeren Le Schmidt og Mette Bluhme Rieck

Offentliggjort

Det er med en helt ny dommer, at anden sæson af DR-programmet "Danmarks næste tøjdesigner" snart får premiere.

Denne gang er det designer Susanne Guldager, der gennem mange år også har undervist i bæredygtig mode på Københavns Erhvervsakademi, som skal være med til at udvælge og vurdere de spirende designeres tøj.

Det skriver DR i en pressemeddelelse.

Fantastisk chance

- Jeg har sagt ja til at være dommer i "Danmarks næste tøjdesigner", fordi det er en fantastisk chance for at inspirere unge designere til at forstå vigtigheden af håndværk, pasform og materialevalg i forhold til klimaet, siger Susanne Guldager i meddelelsen og fortsætter:

- En holdbar mode kræver omtanke og omhu, men kompromitterer hverken originalt design, æstetik eller komfort.

I seks afsnit

Susanne Guldager overtager dermed dommertjansen fra Anja Camilla Alajdi, der gennem mange år har været dronning Marys personlige stylist.

Mens dommerrollen er ny for Susanne Guldager, er den velkendt for designer Soeren Le Schmidt, der fortsætter som dommer i programmet. Det samme gør Mette Bluhme Rieck som vært.

I DR-programmet udvælges otte designtalenter, og gennem seks afsnit skal de dyste i alt fra popstjerneoutfits og gallatøj til uniformer.

De konkurrerer om at nå til finalen, hvor de skal fremvise en tøjkollektion for nogle af Danmarks største tøjforhandlere, lyder det fra DR.

Første afsnit af "Danmarks næste tøjdesigner" kan ses på DR1 og DRTV fra onsdag 21. august.

DR er klar med en ny sæson af programmet "Danmarks næste tøjdesigner", der har Mette Bluhme Rieck som vært. Dommerpanelet består af designer Soeren Le Schmidt og designer Susanne Guldager, som er ny på holdet.
Powered by Labrador CMS