Skip to main content

DR med stor afsløring

Onde kræfter sætter julen på spil i DR's kommende familiejulekalender, men nissemagi og nye alliancer skal forsøge at redde julen inden 24. december

Hverken titel eller rollelisten er afsløret, men sikkert og vist er det, at julekalenderen får premiere på DR1 den 1. december 2022. (Arkivfoto)
Hverken titel eller rollelisten er afsløret, men sikkert og vist er det, at julekalenderen får premiere på DR1 den 1. december 2022. (Arkivfoto)Bodo Marks/Ritzau Scanpix

DR er allerede i julestemning.

Den 1. december 2022 rammer en helt ny julekalender DR1, og optagelserne begynder senere på året.

Det afslører filmfonden FilmFyn og produktionsselskabet Mastiff i en pressemeddelelse.

Julekalenderen udspiller sig i 1800-tallet på en herregård og handler om den fattige tjenestepige Karen.

Hun elsker alt ved julen - især de søde sager og ikke mindst sit venskab med nissen Rumle, som også er herregårdens beskytter.

Vil bringe julen i fare

Julen er en kærkommen tid på den travle herregård. Men denne jul er intet, som det plejer, for mørke kræfter forsøger at slå en kile i venskabet mellem menneskepigen og hendes nisseven og dermed bringe julen i fare.

Derfor må der nissemagi og alliancer på tværs af overbevisninger og klasseskel til i forsøget på at redde julen inden den 24. december.

Hverken titel eller rolleliste er afsløret, men sikkert er det, at julekalenderen får premiere på DR1 den 1. december 2022.

Del din kommentar