Skip to main content

DR-vært med stor afsløring

Debattør og radiovært Sanne Cigale Benmouyal er blevet gift

DR-profilen Sanne Cigale Benmouyal er vært på P1-programmet "Hemmeligheder", og nu har hun selv afsløret en af sine egne store hemmeligheder.

Hun er nemlig blevet gift.

Det fremgår af et Instagram-billede, hvor hun er iført brudekjole og slør og holder sit barn i armene.

- En brud. En mor, lyder den kortfattede tekst til brudebilledet.

Alle vil sige "tillykke"

Lykønskningerne er strømmet ind til Sanne Cigale Benmouyal.

Blandt gratulanterne er DR-kollegaen Sara Bro, TV 2-værten Petra Nagel og influenten Line Hoffmeyer.

Sanne Cigale Benmouyal beskrev i et interview med Alt for damerne sidste sommer, hvordan hendes lille familie gjorde hende grundglad.

Lykkeligst sammen med ham

- Jeg er lykkeligst, når jeg er sammen med min kæreste. Det er next level at have tilføjet et lille menneske til vores tosomhed, og lad os lige være helt ærlige: Det er oftest mere kaotisk end lykkeligt, men i de glimt hvor det er dejligt, er det lykkeligt på et helt nyt niveau, sagde hun dengang til magasinet.

Sanne Cigale Benmouyal har tidligere fortalt i et interview med Alt for damerne, at hun er mest lykkelig, når hun er sammen med sin kæreste. (Arkivfoto).
Sanne Cigale Benmouyal har tidligere fortalt i et interview med Alt for damerne, at hun er mest lykkelig, når hun er sammen med sin kæreste. (Arkivfoto).Linda Kastrup/Ritzau Scanpix

Sanne Cigale Benmouyal er - ud over at være radiovært - også debattør.

Hun har tidligere lavet satire på det hedengangne Radio24syv, stået bag tv-programmet "Jøde!" og været vært på P1-programmet "Shitstorm".

Del din kommentar