Skip to main content

DR-vært tatoveret i bedste sendetid

Tv-værten Nola Grace Gaardmand lagde sig under nålen i "Aftenshowet" i den gode sags tjeneste sammen med podcaster og musiker Mattias Hundebøll

Nola Grace Gaardmand fik torsdag en tatovering - midt i den bedste sendetid.
Nola Grace Gaardmand fik torsdag en tatovering - midt i den bedste sendetid.Peter Hauerbach/Ritzau Scanpix

I den gode sags tjeneste fik Nola Grace Gaardmand et varigt minde midt i torsdagens udgave af "Aftenshowet", som hun er vært på.

I ugen op til Danmarks Indsamling 2022 finder almindelige mennesker og kreative kendisser måder at samle ind til coronakrisens børn, som er årets fokus for indsamlingen.

Og i "Aftenshowet" lovede musiker Mattias Hundebøll, som gæstede programmet, og værten Nola Grace Gaardmand at lægge sig under nålen, hvis der blev samlet henholdsvis 200.000 kroner og 300.000 kroner ind.

I slutningen af programmet var pengene næsten samlet ind, og både Mattias Hundebøll og Nola Grace Gaardmand lagde sig derefter under nålen.

Helt uden blæk

Mens Mattias Hundebøll har mange tatoveringer, var Nola Grace Gaardmands krop helt uden blæk inden.

Men den 37-årige journalist trak op i blusen og lagde sig på briksen.

- Nu bliver jeg lidt nervøs, lød det blandt andet fra tattoo-debutanten, som ikke kunne skjule det foran de rullende kameraer.

- Nu niver det ret meget. Jeg troede, jeg kunne være cool omkring det, men det gør faktisk virkelig ondt, lød det videre fra hende.

Som det kan ses på dette sommerlige billede, har podcaster og musikeren Mattias Hundebøll masser af tusser. (Arkivfoto).
Som det kan ses på dette sommerlige billede, har podcaster og musikeren Mattias Hundebøll masser af tusser. (Arkivfoto).Simon Læssøe/Ritzau Scanpix

Et hjerte

Nola Grace Gaardmand fik tatoveret et hjerte på sine ribben tegnet af sin ældste søn, Calvin.

Også Mattias Hundebøll fik et hjerte tatoveret - tegnet af sin ældste søn, seksårige Carl-Egon - på sin arm.

Begge tegnede hjerter er inspireret af Danmarks Indsamling-logoet.

- Det gjorde rigtig, rigtig, rigtig ondt. Men når jeg ligger her og tænker på, hvad det er, pengene går til, så synes jeg faktisk, det er ret meget det værd, lød det til sidst fra Nola Grace Gaardmand, da hun havde fået tegningen foreviget.

Ikke afvisende for flere

Selv om blækket lige var prikket ind i huden, var hun absolut ikke afvisende over for at få endnu en tatovering.

For når storebror Calvin har fået lov til at få foreviget en tegning på mors hud, så vil lillebror Buster nok også gerne have det samme, lød det.

Danmarks Indsamling 2022 kulminerer ved et stort tv-transmitteret show lørdag den 29. januar på DR1.

Del din kommentar