Skip to main content

Dræbt i trafikulykke

Trinidaderen Deon Lendore, der vandt bronze i stafetløb ved OL i London, er dræbt i frontalt sammenstød

Sprinteren Deon Lendore har mandag mistet livet i en trafikulykke i Texas. Atleten fra Trinidad og Tobago var på vej hjem fra træning, da han kørte frontalt sammen med et andet køretøj, oplyser politiet i den amerikanske delstat. (Arkivfoto)
Sprinteren Deon Lendore har mandag mistet livet i en trafikulykke i Texas. Atleten fra Trinidad og Tobago var på vej hjem fra træning, da han kørte frontalt sammen med et andet køretøj, oplyser politiet i den amerikanske delstat. (Arkivfoto)Gareth Patterson/Ritzau Scanpix

OL-atleten Deon Lendore fra Trinidad og Tobago har mistet livet i en trafikulykke i Texas i USA mandag.

Det oplyser delstatens politi ifølge nyhedsbureauet AP.

Lendore var på vej hjem fra træning, da han i bil kom over i den modsatte kørebane, hvor han kolliderede frontalt med et andet køretøj.

Han blev erklæret for død på stedet.

En 65-årig kvinde, som førte den anden bil, er bragt på hospitalet med alvorlige kvæstelser.

Tre gange sommer-OL

Den 29-årige Lendore har deltaget i de tre seneste sommer-OL.

Ved OL i London i 2012 var han med til at vinde bronze på 4 x 400 meter stafet for Trinidad og Tobago.

Deon Lendore vandt desuden to individuelle bronzemedaljer i 400-meterløb ved indendørs-VM - i 2016 i Portland i USA og i 2018 i Birmingham i England samt en sølvmedalje ved VM i 4 x 400 meter i Beijing i 2015.

Tredje hurtigste

Ved sommer-OL i Tokyo i 2021 sluttede Lendore på en niendeplads i semifinalen på 400-meterløb.

Hans personlige bedste tid på 400-meterløb var 44,36 sekunder. Det gør ham til den tredje hurtigste trinidader på distancen efter Machel Cedenio og Ian Morris ifølge Athletics Weekly.

- Han repræsenterede håb og glæde, hver gang han satte fødderne på atletikbanen, siger Shamfa Cudjoe, der er sportsminister i Trinidad og Tobago.

Del din kommentar