Dronningens svigerdatter pakker sikkerhedsudstyr til frivillige

Grevinden af Wessex hører til de flittigste i den britiske kongefamilie i indsatsen mod corona-smitten.

Offentliggjort Sidst opdateret

Grevinde Sophie af Wessex, hustru til prins Edward og dermed dronningens svigerdatter, er i den grad gået forrest i den britiske kongefamilie, når det gælder støtte til de, der kæmper i frontlinjen under corona-smitten. Senest har hun på besøg hos velgørenheds-organisationen St John Ambulance.

Det fortæller organisationen i et videopslag på Twitter, hvor grevinden selv sætter ord på betydningen af de frivilliges arbejde. Se opslaget længere ned i artiklen.

Artiklen fortsætter under videoen

Grevinde Sophie er ‘æres-præsident’ i St John Ambulance og hendes besøg fandt sted tirsdag den 23. juni. Her benyttede hun ikke bare lejligheden til at tale med og også rose folk for deres indsats. Hun gav også en hånd med ved pakning af sikkerhedsudstyr til de, der arbejder helt ude i frontlinjen i corona-kampen.

St John Ambulance fungerer i hele England og organisationens tusinder af frivillige, som inkluderer alt fra uddannede medicinske fagfolk til helt almindelige borgere, arbejder i forskellige roller. Blandt andet som første respondenter i samfundet, indenfor førstehjælp, ambulancetjeneste, lægefaglig tjeneste, fundraising og administrative opgaver.

Organisationen tilbyder desuden et uddannelsesprogram til unge, der ønsker at lære førstehjælp og hjælpe til i deres lokalsamfund.

I videoopslaget takker Grevinde Sophie de frivillige for deres ‘svimlende’ bidrag under pandemien.

“Uanset hvor I har været, uanset om I har kørt ambulance i frontlinjen, uanset om I har støttet andre ved at pakke uniformer og udstyr skal der lyde en tak, for det I har gjort. Vi stoler på jer, landet er afhængig af jer og I har gjort os stolte. Tak fra bunden af ​​vore hjerter,”  siger hun blandt andet.

St John Ambulance har under corona-pandemien gennemført sin største mobilisering af frivillige siden Anden Verdenskrig.

Powered by Labrador CMS