Skip to main content

Elton John aflyser alt

Koncerterne tirsdag og i aften er dermed blevet udsat

Han er normalt 'still going strong', men den 74-årige Elton John har alligevel været nødt til at aflyse koncerten i går, tirsdag, og i dag, onsdag.

'I'm Still Standing'-sangeren har nemlig fået corona.

'Det er med stor beklagelse, at Farewell Yellow Brick Road-turneen i Dallas, der er fastsat til tirsdag den 25. januar og onsdag den 26. januar, skal udsættes på grund af, at Elton for nylig er testet positiv for COVID-19', skriver American Airlines Center på sin hjemmeside.

Elton John skulle ifølge koncertstedet have det godt efter omstændighederne.

'Heldigvis er Elton fuldt vaccineret og boostet og oplever kun milde symptomer. Fans bør holde fast i deres billetter, da de vil blive hædret på de omlagte datoer, der snart vil blive annonceret. Elton and the Farewell Yellow Brick Road-turné ser frem til at vende tilbage til scenen snart', lyder det i erklæringen.

Elton John der er i fuld gang med sin definitive afskedsturne, må nu udsætte to koncerter efter han er blevet ramt af corona.
Elton John der er i fuld gang med sin definitive afskedsturne, må nu udsætte to koncerter efter han er blevet ramt af corona.Jonathan Bachman/Reuters/Ritzau Scanpix

Enorm skuffelse

Elton John  har også postet nyheden om hans corona-situation til sine fans på Instagram.

Her bekræftede han også, at han kun oplever milde symptomer på sygdommen.

'Det er altid en enorm skuffelse at flytte shows, og jeg er så ked af det over for alle, der er blevet generet af dette, men jeg vil gerne holde mig selv og mit hold i sikkerhed', skriver han.

Del din kommentar