Daniel Wass assisterer i Celta-sejr

Med en perfekt aflevering til John Guidetti lagde Daniel Wass lørdag op til et mål i Primera Division.

Udgivet Opdateret

Landsholdsspilleren Daniel Wass havde en fod med i Celta Vigos 4-3-sejr over Levante lørdag aften.

Fem minutter før pausen var det nemlig et dansk-svensk samarbejde, der førte til hjemmeholdet Celta Vigos 2-0-scoring.

Få meter inde på Levantes banehalvdel havde Daniel Wass bolden, og med en millimeter sørgede han for, at hans aflevering strøg over en forsvarsspiller og faldt ned hos svenske John Guidetti, der elegant lobbede bolden i mål.

Det var svenskerens andet mål i kampen. Fem minutter inden havde han scoret til 1-0.

I anden halvleg blev det 3-0 ved Iago Aspas, før Levante med to scoringer på to minutter bragt spændingen tilbage i Vigo.

Seks minutter før tid blev kampen afgjort, da chilenske Fabián Orellana gjorde det til 4-2. I slutminutterne reducerede Levante.

De tre point sender Celta Vigo tilbage forbi Sevilla og op på femtepladsen. Tidligere lørdag havde Sevilla selv sørget for tre point via en 2-1-sejr hjemme over Malaga.

I opgøret spillede Michael Krohn-Dehli 86 minutter. Det var franskmanden Kevin Gameiro, der scorede begge Sevillas mål.