Skip to main content

Fadøl og vaccination i parken

Der er solgt 50.000 billetter

Lørdag spiller Minds of 99 i en udsolgt Parken. Inden koncerten kan interesserede blive vaccineret.
Lørdag spiller Minds of 99 i en udsolgt Parken. Inden koncerten kan interesserede blive vaccineret.Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix

I forbindelse med udvalgte større koncerter og andre begivenheder i kulturlivet vil det i den kommende tid være muligt at få et stik med covid-19-vaccine.

Det oplyser Kulturministeriet i en pressemeddelelse. 

I dag, lørdag,  kan man blive vaccineret ved The Minds of 99's koncert i Parken i København. 

I næste uge vil der være tilsvarende pop-up-vaccination ved Spot Festival i Aarhus, og indsatsen fortsætter herefter, hvor endnu flere begivenheder bliver omfattet.

Større samarbejde

Det er resultatet af et samarbejde mellem Kulturministeriet, kulturlivet og sundhedsmyndighederne.

- Jo flere der er vaccineret, jo mere trygt vil det være for alle at deltage i flere kulturbegivenheder. Vi skal have endnu mere gang i kulturlivet, som har været hårdt ramt under epidemien, og derfor er jeg både rigtig glad for og stolt over, at kulturlivet bakker op om, at endnu flere skal vaccineres. Ved at gøre det muligt at få et vaccinestik i forbindelse med udvalgte større begivenheder håber vi blandt andet at kunne nå flere unge under 30 år, siger kulturminister Ane Halsboe-Jørgensen.

I forbindelse med koncerten med The Minds of 99 vaccineres der fra klokken 17 til 20 i Copenhagen Medicals telt i Fælledparken, Frederik V's Vej, 2100 København Ø.

Del din kommentar