Skip to main content

Får drengedrøm opfyldt

Sammen med den rutinerede 79-årige Harrison Ford filmer Mads Mikkelsen i øjeblikket den nye Indiana Jones-film. Optagelserne finder sted på Sicilien

55-årige Mads Mikkelsen spiller sammen med 79-årige Harrison Ford i den femte Indiana Jones-film, der står til at få premiere næste år. (Arkivfoto)
55-årige Mads Mikkelsen spiller sammen med 79-årige Harrison Ford i den femte Indiana Jones-film, der står til at få premiere næste år. (Arkivfoto)Tony Gentile/Reuters

Det er ikke, fordi den danske stjerneskuespiller Mads Mikkelsen mangler noget at lave i disse år.

Han er blevet ganske populær i Hollywood, hvor han har spillet med i Star Wars-filmen "Rogue One" og i James Bond-filmen "Casino Royale", ligesom han spiller en af hovedrollerne i den kommende "Fantastiske Skabninger 3" af Harry Potter-skaberen J. K. Rowling.

Og i øjeblikket er han ved at optage scener til endnu en stor rolle.

Han spiller således med i den kommende "Indiana Jones 5" over for den 79-årige Hollywood-veteran Harrison Ford i hovedrollen.

De filmer i disse dage på den italienske ø Sicilien, hvor billeder fra Daily Mail viser 55-årige Mads Mikkelsen i et gråt jakkesæt med en panamahat i hånden i Siciliens gader.

Harrison Ford bevæger sig rundt på settet i den klassiske slidte, brune læderjakke med beige skjorte indenunder.

Kom til skade

Den 79-årige skuespiller er tilsyneladende klar igen, efter at optagelserne til filmen ellers kom i fare i juli, da han kom til skade med sin skulder på filmsettet under en kampscene, skrev mediet Deadline.

Den kommende film i Indiana Jones-serien står til at få premiere i sommeren 2022. Den er instrueret af James Mangold, som har overtaget opgaven fra den sædvanlige instruktør, Steven Spielberg. (Arkivfoto)
Den kommende film i Indiana Jones-serien står til at få premiere i sommeren 2022. Den er instrueret af James Mangold, som har overtaget opgaven fra den sædvanlige instruktør, Steven Spielberg. (Arkivfoto)Valerie Macon/Ritzau Scanpix

Danske Mads Mikkelsen har over for mediet Collider kaldt det "en stor ære" at være en del af Indiana Jones-franchisen.

Filmene om Indiana Jones er han vokset op med, fortalte han.

- Jeg er i en heldig position, hvor de lod mig læse manuskriptet inden. Og ja, det var alt det, jeg havde drømt om, at det skulle være, så det var dejligt, sagde han i maj.

Den kommende film i Indiana Jones-serien står til at få premiere i sommeren 2022. Den er instrueret af James Mangold, som har overtaget opgaven fra den sædvanlige instruktør, Steven Spielberg.

Del din kommentar