Skip to main content

Fodboldspiller køber Kevin Magnussens lejlighed

Han måtte dog frem med rabat-blokken

Philip Billing er den nye ejer.
Philip Billing er den nye ejer.Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Midt på sommeren ramte racerkører Kevin Magnussens lejlighed ved Marmorkirken midt i København boligmarkedet, og nu - bare to måneder senere - er den luksuriøse adresse solgt.

Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Lejligheden, der rummer over 100 boligkvadratmeter, kom oprindeligt på markedet for lige under ti millioner kroner efter blot at have haft Magnussens navn på skødet i ét år.

Dermed er det altså nu farvel fra Magnussen til de attraktive kvadratmeter i en af de dyreste bydele i hovedstaden, der i stedet får et nyt sportsnavn på skødet.

Sådan ser lejligheden ud

Sådan ser lejligheden ud

Ivan Eltoft Nielsen

Racertrofæerne skiftes nemlig ud med fodboldstøvler, og navnet på postkassen skal fremover være den danske A.F.C. Bournemouth-spillers: Philip Billing.

Stort afslag

Den endelige salgspris for lejligheden er endt på 9,2 millioner kroner, hvilket betyder, at Magnussen har været klar med en pæn prisrabat.

Magnussen gav selv 8,5 millioner kroner for lejligheden.

Ikke desto mindre indbringer salget dog stadig en kvadratmeterpris i den rigtig høje ende af skalaen: Knap 78.000 kroner er der nemlig betalt for hver kvadratmeter.

Kevin Magnussens lejlighed er solgt for 9,2 millioner kroner
Kevin Magnussens lejlighed er solgt for 9,2 millioner kronerPhilip Davali/Ritzau Scanpix

Billing er kommet hurtigt til de luksuriøse kvadratmeter i København K. Bydelens ejerlejligheder er nemlig i gennemsnit på markedet i 73 dage, men papirerne på handlen mellem Magnussen og Billing blev altså underskrevet allerede efter små to måneder.

Se lejligheden her.

Del din kommentar