Skip to main content

Forelsket efter skilsmissen

Instruktøren Barbara Topsøe-Rothenborg havde sin nye kæreste med til premieren på sin nye film. Det skriver Se og Hør

Filminstruktøren Barbara Topsøe-Rothenborg havde en ganske særlig ledsager med under armen til premieren på sin nye film, "Bytte bytte baby", tirsdag aften, i Imperial i København.

Her præsenterede hun sin nye kæreste, Mikkel Otte, der er ingeniør, og afslørede, at de har dannet par i fire måneder.

Skilt efter utroskab

Det skriver Se og Hør, der har foreviget det nye par på den røde løber.

- Det er meget dejligt, sagde den forelskede instruktør til ugebladet.

I august, da Barbara Topsøe-Rothenborg havde premiere på Netflix-filmen "Kærlighed for voksne", fortalte hun åbenhjertigt til Ekstra Bladet, at hun var blevet skilt fra sin mand, som hun har to børn med, grundet utroskab.

Tager tid

- Jeg er ikke afklaret, jeg er stadig ked af det. Men sådan er det nok, når man ikke selv vælger det. Så tager det tid, sagde hun dengang til avisen.

Barbara Topsøe-Rothenborg slog igennem som barneskuespiller over for Jesper Christensen i titelrollen som Nana i serien af samme navn og som Yrsa i de første film om "Krummerne".

I dag står hun på den anden side af kameraet og har blandt andet været instruktør på serier som "Sjit Happens" og "Hvide Sande".

Barbara Topsøe-Rothenborg slog igennem som barneskuespiller. I dag står hun på den anden side af kameraet. (Arkivfoto).
Barbara Topsøe-Rothenborg slog igennem som barneskuespiller. I dag står hun på den anden side af kameraet. (Arkivfoto).David Leth Williams/Ritzau Scanpix
Del din kommentar