Hollywoods berømte par skal skilles

Angelina Jolie og Brad Pitt skal skilles.

Offentliggjort Sidst opdateret

Et af Hollywoods populære par, Angelina Jolie og Brad Pitt skal skilles, skriver TMZ.

Kærligheden mellem parret er slut og det er Angelina Jolie, der ønsker at blive skilt. I skilsmissepapirerne står der som årsag, at der er “uforenlige forskelle”. Angelina Jolie kræver desuden forældremyndigheden over parrets seks børn. Hun vil dog ikke kræve hustrubidrag.

Medier spekulerer i sidespring

Amerikanske medier og i særdeleshed Hollywood-medier spekulerer i, at der er en meget konkret årsag til skilsmissen. Et sidespring.

I forbindelse med optagelserne til filmen “Allied” har Brad Pitt ifølge sladdermedier været lidt for tæt på skuespilleren Marion Cotillard.

– Hun (Jolie, red.) har hyret en privatdetektiv, fordi hun følte, at han fjollede rundt med hende (Cotillard, red.) under optagelserne. Det viste sig, at det gjorde han faktisk, siger en kilde til The New Post ifølge Page Six.

Angelina Jolie skulle ifølge TMZ have indleveret skilsmissedokumenterne 15. september.

Parret har været et af de mest celebre ikke bare i Hollywood og USA, men over hele kloden.

De blev gift i Frankrig i august 2014. Tre af deres seks børn er adopteret.

Medvirket i masser af film

Begge skuespillere har spillet med i en perlerække af film. De spiller blandt andet sammen i filmen “By the sea” fra 2015. Den handler om et par, der midt i en krise forsøger at finde hinanden igen på et hotel i Frankrig.

Angelina Jolie er i dag i vid udstrækning kendt for sit humanitære arbejde. Hun er blandt andet kendisambassadør for FN’s Flygtningehøjkommissariat.

Hun er også aktiv i kampen mod kræft. Hun har selv fået fjernet begge bryster, æggestokkene og æggelederen for at undgå, at hun skulle lide samme skæbne som sin mor og bedstemor. De døde begge af en meget aggressiv kræfttype.

Jolie har flere ægteskaber bag sig. Hun har både været gift med Jonny Lee Miller og Billy Bob Thornton – begge skuespillere.

Pitt har tidligere dannet par med skuespilleren Jennifer Aniston.

Powered by Labrador CMS