Hotelejer mindes Prins Henrik i tårer

Nils Ulrik Grube Normann havde et særligt forhold til Dronning Margrethes ægtefælle, der elskede et bestemt tilflugtsted på Bali

Offentliggjort Sidst opdateret

Prins Henrik af Danmark, der gik bort i 2018, havde en særlig forkærlighed for et skjult paradis i Indonesien.

Det skriver Hello Magazine.

Frodige Bali

Stedet er kendt som 'The Damai' er beliggende i en frodig og mindre turistet del af Bali. Det var et tilflugtssted, hvor prinsen kunne forbinde sig med sine rødder i Sydøstasien.

Henrik tilbragte sine tidlige år i Fransk Indokina, hvor hans velhavende far havde nogle industrivirksomheder, og senere studerede han orientalske sprog i Hong Kong og Saigon.

Rørende minde

Ejeren af 'The Damai', danske Nils Ulrik Grube Normann, havde et særligt forhold til prins Henrik, der også delte hans passion for kunst og kultur. De havde mange fælles venner og en dyb kærlighed til Sydøstasien.

Nils deler et rørende minde om Prins Henrik.

Kærlighed til Sydøstasien

- En gang, under monsunregn, sad prins Henrik i timevis under en pavillon, rørt til tårer over både de tropiske forhold og de minder, han havde, fortæller Nils om prins Henriks kærlighed til Sydøstasien.

Roligt tilflugtsted 

'The Damai' består af 15 villaer omgivet af en af Balis mest imponerende haver, og det tilbød Prins Henrik et roligt tilflugtssted, hvor han kunne nyde privatliv og luksus. 

Villaerne, som nogle har private pools og verandaer, tilbyder spektakulære udsigter og er indrettet i en personlig stil med smukke antikviteter.

Powered by Labrador CMS