Skip to main content

Hun er stadig folkets prinsesse

Danskerne er tydeligvis dybt uenige med Margrethe 

Prins Joachims og prinsesse Maries datter Athena, der ved årsskiftet fik frataget sin prinsessetitel, og nu er komtesse Athena, kunne tirsdag fejre 11 års fødselsdag. 

Og det var også som komtesse, hun på dagen blev hyldet i et opslag på kongehusets officielle Instagramprofil.

Stadig danskernes prinsesse 

- Hendes Excellence Komtesse Athena har fødselsdag og fylder i dag 11 år, står der i opslaget.

Men ud fra de rigtig mange lykønskninger, der nu er landet i opslagets kommentarfelt, er det tydeligt, at Athena stadig er prinsesse i danskernes øjne.

For her tituleres hun stort set udelukkende som netop prinsesse.

Revser Margrethe

Nogle går endda så vidt som at revse dronning Margrethe for at have frataget hende og hendes søskende deres prinse- og prinsesse titlerne.

- Har man klokket i det, må stå ved det og rette fejlen. Pigen er prinsesse, en ægte, sågar, er der for eksempel en, der skriver.

Se de mange lykønskninger til 'prinsessen' i kommentarfeltet i opslaget herunder.

I danskernes øje er komtesse Athena fortsat prinsesse. Det fremgår med alt tydelighed af  de mange lykønskninger hun modtog i kommentarfeltet i et fødselsdagsopslag kongehuset delte på Instagram  tirwdag, hvor hun kunne fejre 11 års fødselsdag.
I danskernes øje er komtesse Athena fortsat prinsesse. Det fremgår med alt tydelighed af de mange lykønskninger hun modtog i kommentarfeltet i et fødselsdagsopslag kongehuset delte på Instagram tirwdag, hvor hun kunne fejre 11 års fødselsdag. Philip Davali/Ritzau Scanpix
Del din kommentar