Skip to main content

I krig på grønsværen

"Plæneklipperen" og TV 2-profilen mødes på grønsværen 

Efter tre års fravær grundet coronapandemien er Unicef Cup tilbage. På årets kendishold er der flere velkendte ansigter iblandt.

Den velgørende fodboldturnering Unicef Cup bliver efter tre års fravær grundet den verdensomspændende coronapandemi fløjtet i gang igen.

Det sker den 17. september i Ceres Arena i Aarhus, annoncerer Unicef.

Seks hold med flere kendisser iblandt møder hinanden på grønsværen i kampen om trofæet - og ikke mindst om at samle penge ind til Unicefs arbejde for at sikre vacciner til alle verdens børn.

TV-værter vandt sidst

Hvert hold består af spillere med en bestemt profil.

Det første hold består af tv-værter. I år har det Lars Christiansen, der er håndboldekspert på TV 2 Sport, som anfører.

Til at hjælpe sig med at genvinde titlen, som de vandt for tre år siden, har den tidligere håndboldstjerne to tidligere fodboldspillere på holdet i form af Stig Tøfting og Thomas Gravesen med sig. De bruger i dag også deres ekspertise i fjernsynet.

Inkarnerede AGF-fans

Hos holdet AGF Legends & Friends bærer den tidligere aarhusianske fodboldprofil Bent Wachmann anførerbindet og får blandt andet selskab af tidligere fodboldspiller Martin Jørgensen og af TV 2-korrespondenten Rasmus Tantholdt. Sidstnævnte er så inkarneret AGF-fan, at han har klubbens logo tatoveret på overarmen.

Også et komikerhold, der ledes af Carsten Bang og har den nye Vild med dans-vært, Martin Johannes Larsen, samt Geo i truppen, kaster sig ud i Unicef Cup.

Det samme gør et skuespillerhold med Cyron Melville, der i øvrigt portrætterede Brian Laudrup i filmen "Sommeren '92", som anfører.

De sidste to hold udgøres af Dansk Ingeniør Service og af arrangørerne selv.

Alle kampene bliver kommenteret af Thomas Kristensen og Claus Elming.

De to TV-profiler, Stig Tøfting og Rasmus Tantholdt, stiller op for hver deres hold i Unicef Cup.
De to TV-profiler, Stig Tøfting og Rasmus Tantholdt, stiller op for hver deres hold i Unicef Cup.Ritzau Scanpix
Del din kommentar