Indlagt på intensiv: Stine Bramsens søn faldt ud af vindue

Stine Bramsens et-årige søn indlagt på intensiv-afdeling efter fald ud gennem vindue.

Stine Bramsens etårige søn er indlagt på intensiv afdeling efter han faldt ud fra et vindue på 1. sal. Foto: Instagram (Arkivfoto)
Stine Bramsens etårige søn er indlagt på intensiv afdeling efter han faldt ud fra et vindue på 1. sal. Foto: Instagram (Arkivfoto)
Offentliggjort Sidst opdateret

Stine Bramsen skulle lørdag have optrådt på Open Air i Svendborg, men få minutter før koncerten skulle gå i gang, måtte den aflyses.

Den smukke sangerinde skulle have været på scenen klokken 18 sammen med sit band som et af hovednavnene på Open Air Høje Bøge, men Stine Bramsen fik en alarmerende besked bag scenen i minutterne inden. Det skriver ekstrabladet.dk.

Søn faldt ud af vindue

Hendes søn Alfred på et år og otte måneder, var faldet ud af et vindue fra 1. sals højde. Den 29-årige sangerinde hastede sammen med sin mand, Kasper Adsbøl, til sin søn, som var blevet indlagt på-intensiv afdelingen. Han er fortsat indlagt på Odense Universitetshospital.

– På vegne af Stine Bramsen skal jeg først og fremmest takke for de varme tanker fra svendborgenserne og samtidig beklage over for de skuffede fans, at hun kort før showstart måtte aflyse koncerten på Høje Bøge Stadion i går aftes, skriver hendes agent og direktør for Copenhagen Records, Torben Ravn efter aftale med Stine Bramsen i en mail til Ekstra Bladet og fortsætter:

– Jeg kan samtidig bekræfte, at Stines søn var involveret i en alvorlig faldulykke og akut måtte indlægges. Drengens tilstand er nu stabil, men lægerne holder ham indtil videre fortsat under observation, siger Torben Ravn, der altså bekræfter hændelsen med sangerindens tilladelse men beder om forståelse fra offentligheden herefter.

Powered by Labrador CMS