Jakob Ellemann-Jensen er kommet videre

Efter alvorlig sygdom har den tidligere politiker sadlet om 

Offentliggjort

Travlheden i den politiske hverdag udviklede sig til så alvorlig stress hos Jakob Ellemann-Jensen, at han sidste år måtte kapitulere over for jobbet som regeringens vice- og økonomiminister.

Det blev et chokerende farvel til hans folketingsarbejde på Christiansborg.

Glad for at være ude af politik

- Jeg er glad og tilfreds med at være stoppet. Der er mange mennesker, jeg savner, men der er godt nok også meget, jeg er glad for at være sluppet for, afslørede den 50-årige tidligere formand for Venstre til Kendte.dk ved premieren onsdag på ’Mørkeland’ i Imperial Bio.

Lærte af alvorlig stress

- Jeg lærte på den hårde måde, hvad det vil sige at have for travlt. Jeg havde alvorlig stress, og den tager jeg med mig på godt og ondt, forklarede Jakob Ellemann-Jensen om tilstanden efter sit exit på grund af stress.

Åbenhed om stressens konsekvenser

- Jeg har været meget åben om det, fordi jeg ved, at der er mange andre, som døjer med det. Hvis åbenheden har hjulpet bare en enkelt eller to, så er jeg glad. Jeg har lært at passe på mig selv, tilføjede Jakob Ellemann-Jensen, der for fem måneder siden blev far til fire.

Nyt fokus på familie og bestyrelsesarbejde

- Politikere taler om, at vi skal have flere børn, men hvem gør noget ved det? Det gør jeg, sagde Jakob Ellemann-Jensen i et veltempereret lune.

Han har nu kastet sig over bestyrelsesarbejder, herunder Ukraine-komitéen.

Engagement i Ukraine-spørgsmål

- Vi skal sikre, at ukrainerne bliver bevæbnet ellers skal vi bevæbne vores børn. Den kamp skal vindes, sagde Jakob om målet i det nye job.

Jakob Ellemann-Jensen er nu far til fire.
Powered by Labrador CMS