-Jeg er ikke rig nok

Den kendte entertainer Michael Carøe elsker at lave ingenting. Men det er der bare ikke altid råd til, siger den musicalaktuelle skuespiller åbenhjertigt

Michael Carøe glæder sig til, at publikum kan opleve 'The Producers'. Og så glæder han sig til, at han har fri. (Arkivfoto).
Michael Carøe glæder sig til, at publikum kan opleve "The Producers". Og så glæder han sig til, at han har fri. (Arkivfoto).
Offentliggjort Sidst opdateret

Det bedste Michael Carøe ved, er at tage bilen op i sommerhuset på Odsherred, løse en sudoku og så ellers bare spilde tiden.

- At lave ingenting uden skyld og skam, det er det bedste, der findes, siger han og fortsætter:

- At kunne spilde tiden er den største rigdom, for tid er den dyreste vare, der findes i verden. Du kan ikke købe mere af den. Så hvis du har råd til at spilde den, så er du godt nok rig, siger han.

Ikke rig nok

Den 61-årige crooner er så god til at slappe af, at han under coronanedlukningerne efter eget udsagn blev "lidt for lad".

- Jeg kunne lidt for godt lide det der pensionselement, der var i det, men problemet er bare, at jeg ikke er rig nok til at gå på pension endnu, siger han.

Man kan ikke spilde tiden, når man er entreprenør og selvstændig, som Michael Carøe er, og derfor har han sagt ja til at være med i forestillingen "The Producers" på Det Ny Teater.

Her gør han nemlig alt andet end at slappe af, når han øver sig i rollen som Roger de Bries. En uduelig og flamboyant instruktør i dametøj.

Han møder hver dag ind til lange arbejdsdage, og fra den 22. september er der 84 forestillinger frem mod nytår.

– Risikoen med mig i en kjole og meget høje hæle til en trappeentre. Den er ikke værd at løbe, siger Michael Carøe, om hvorfor hans hæle 'kun' er seks centimeter høje. (Arkivfoto).
– Risikoen med mig i en kjole og meget høje hæle til en trappeentre. Den er ikke værd at løbe, siger Michael Carøe, om hvorfor hans hæle "kun" er seks centimeter høje. (Arkivfoto).

Med åbne øjne

Selv om det kan være hårdt, så er Michael Carøe gået ind til processen med åbne øjne.

- Jeg tænker, at med den arbejdsdag jeg får opbygget her, så kan jeg lige fyre den af i tre til fire år endnu, inden jeg siger tak for denne gang, siger han.

Michael Carøe, der er uddannet skuespiller, har da også savnet teater. For det er mere end 20 år siden, han har optrådt på de skrå brædder.

Michael Carøe optræder som Roger de Bries i "The Producers" på Det Ny Teater. Forestillingen har premiere den 22. september og spiller indtil den 31. december.

Michael Carøe er uddannet skuespiller, men de sidste tyve år har han været entreprenør. Her optræder han blandt andet som sanger. (Arkivfoto).
Michael Carøe er uddannet skuespiller, men de sidste tyve år har han været entreprenør. Her optræder han blandt andet som sanger. (Arkivfoto).
Powered by Labrador CMS