Jens Okking svigtet på plejecenter

Den tidligere skuespiller og tv-legende får langt fra en ordentlig behandling på det plejecenter, hvor han bor. Det fortæller både far og søn.

– Jeg havde håbet på at nyde og glæde mig over mit otium, men jeg havde ikke regnet med at blive gammel på den måde, siger Jens Okking. Foto: Wikipedia (Arkivfoto)
Offentliggjort Sidst opdateret

76-årige Jens Okking er endt i et regulært mareridt i sit liv på Næstved Kommunes plejecenter “Symfonien”, skriver bt.dk.

Den tidligere skuespiller og tv-legende står nu frem sammen med sin søn. De fortæller om kampen for at Jens Okking får en ordentlig behandling, hvilket i følge far og søn ikke er tilfældet i dag.

– Jeg havde håbet på at nyde og glæde mig over mit otium, men jeg havde ikke regnet med at blive gammel på den måde, siger Jens Okking til bt.dk.

Har fået fjernet samtlige tænder

I følge bt.dk har Jens Okking senest fået fjernet samtlige tænder i munden på grund af svigtende pleje, hans dyre tandproteser er forsvundet fire gange, opsynet er mangelfuldt, og han får ikke sin natmedicin. Til gengæld har Okking fået søde sager til kaffen, selv om skuespilleren lider af sukkersyge.

Sonja Müller, der er distriktschef i Næstved Kommune for ældrecenter nord, kalder situationen for ulykkelig.

Plejecentret har også et øgenavn. I folkemunde kaldes centret “Skæbnesymfonien”.

Powered by Labrador CMS