Joan Divine efter brud: En hård proces

Åbner op om skilsmissen fra Michael Olesen

Offentliggjort

Det er sjældent let at komme sig efter en skilsmisse, men for Joan Divine begynder lys at titte frem i horisonten. 

Tidligere i år blev den 44-årige fotograf og model skilt fra den tidligere 'Vild med Dans'-deltager Michael Olesen. Sammen har de sønnen Felix, som kom til verden i 2021 efter ni års kamp på fertilitetsklinikker.

En følelsesmæssigt svær tid

- Det har været en hård proces at komme igennem, erkendte Joan Divine til Kendte.dk ved premieren på filmen ’Speak No Evil’ i Empire Bio.

Den svære tid efter skilsmissen har dog ikke kun været fyldt med mørke. 

- Men jeg synes også, at jeg er landet rigtigt godt, og er glad igen, tilføjede hun og delte flere af de udfordringer, der fulgte med.

At dele tiden med Felix har været det sværeste.

Selvom selve bruddet ikke kom som en stor overraskelse for Joan Divine, var det alligevel svært at tilpasse sig den nye tilværelse.

- Det sværeste for mig har været, at jeg nu skal dele tiden med Felix. Selve bruddet var ikke så slemt, da det havde stået stille længe mellem os, afslørede hun.

På jagt efter sig selv

Efter mange år i fertilitetsbehandling har Joan Divine nu tid til at fokusere på sig selv og finde ud af, hvem hun er udenfor rollen som mor og partner.

- Jeg har brugt rigtig meget tid på at finde mig selv. Hvem er jeg, når jeg ikke er i fertilitetsbehandling eller sammen med Michael Olesen? Der har været mange år, hvor jeg ikke har kunnet være mig selv, lød det videre.

Et godt samarbejde

På trods af skilsmissen har eks-parret stadig en god relation, især når det kommer til deres fælles forældrerolle.

- Vi er rigtig gode forældre sammen, og vi har det godt med hinanden, fortsatte Joan Divine, som i øjeblikket er single.

Fokus på fremtiden og selvudvikling

- Jeg fik at vide af min coach, at jeg skal gå ud og sprede min feminine energi, så her er jeg, sagde hun med et smil.

Danseren Michael Olesen og Joan Divine taler godt sammen trods skilsmissen tidligere i år.
Powered by Labrador CMS