Skip to main content

Kæmpe skulderklap til prinsesse Sofia

Medie placerer den svenske prinsesse på en helt særlig positiv-liste 

Prinsesse Sofia af Sverige har fået plads på Hello Magazines 'Kind List', der fremhæver personer, som udmærker sig ved at gøre en ekstraordinær indsats for at hjælpe andre mennesker.
Prinsesse Sofia af Sverige har fået plads på Hello Magazines 'Kind List', der fremhæver personer, som udmærker sig ved at gøre en ekstraordinær indsats for at hjælpe andre mennesker.Foto: Victor Ericsson/Kungl. Hovstaterna

Prinsesse Sofia af Sverige har fundet plads på en helt særlig liste, der hvert år præsenteres af britiske Hello Magazine.

Listen, 'Kind List', fremhæver personer, der udmærker sig ved at gøre en ekstraordinær indsats for at hjælpe andre mennesker.

Passion for at hjælpe børn

Mediet påpeger i sin begrundelse, at hun allerede i 2010, altså inden hun blev gift med prins Carl Philip, var med til at stifte 'Project Playground'.

Det er en organisation, der arbejder til fordel for sårbare børn og unge i såvel Sverige som Sydafrika.

Er fortsat som kongelig

Det nævnes også, at hun har bragt sin passion for at hjælpe børn med ind i sit liv som kongelig.

I den forbindelse nævnes prinseparrets fond, der blandt andet kæmper for at skabe et tryggere miljø for børn på internettet, samt taler ordblinde børns sag.

Aktiv under corona-pandemien

Ydermere påpeges hendes indsats under corona-pandemien, hvor hun allerede i den spæde start tog en intensiv uddannelse, der satte hende i stand til at bidrage aktivt på sygehuset 'Sophiahemmet' i Stockholm.

Prinsesse Sofia ses her i fuld uniform på arbejde på Sophiahemmet i Stockholm.
Prinsesse Sofia ses her i fuld uniform på arbejde på Sophiahemmet i Stockholm.Tt News Agency/Reuters/Ritzau Scanpix

På listen er prinsessen i selskab med blandt andet Michelle Obama, Malala Yousafzai og såmænd også hertuginde Kate af Cambridge.

Del din kommentar