Kæreste til kronprinsessens søn fjerner Playboy-billeder

Nu har modellen fjernet billederne på Playboy.

Kronprinsesse Mette-Marits søn Marius Borg Høiby er kæreste med modellen Juliane Snekkestad. Nu har modellen fjernet billederne på Playboy. Foto: Lise Åserud/Scanpix (Arkivfoto)
Kronprinsesse Mette-Marits søn Marius Borg Høiby er kæreste med modellen Juliane Snekkestad. Nu har modellen fjernet billederne på Playboy. Foto: Lise Åserud/Scanpix (Arkivfoto)
Offentliggjort Sidst opdateret

Der er for alvor udbrudt en fejde mellem de norske medier og kongehuset i det kolde nord.

Kronprinsesse Mette-Marit og kronprins Haakon langede 6. april ud efter Se og Hør i Norge, der havde bragt en artikel om Mette-Marits søn Marius Borg Høiby, der er blevet kæreste med modellen Juliane Snekkestad.

Marius Borg Høiby har tidligere givet udtryk for, at han ikke ønsker mediernes interesse.

Nu tager sagen en ny drejning.

Billeder på Playboy er fjernet

Juliane Snekkestad har poseret på billeder på Playboys webside. Billederne har ligget der i et års tid, men nu er de fjernet, skriver VG.no.

– Juliane er aldrig blevet booket af Playboy og er aldrig blevet betalt af Playboy, siger Eivor Øvrebø, der er indehaver af Team Modeller, til VG.no.

Juliane Snekkestad, der er model hos Team Modeller, har i følge mediet selv givet sin fotograf tilladelse til, at sende nogle billeder til Playboy.

I følge Eivor Øvrebø, berettiger det ikke medier til, at kalde Juliane Snekkestad for en “Playboy”-model:

– Juliane har aldrig arbejdet regelmæssigt for Playboy. Det ville hun aldrig gøre. Hun arbejder for seriøse kunder, fortæller Eivor Øvrebø.

Det norske kongehus’ fejde med pressen tog fart efter kronprinsparret langede ud efter Se og Hør Norge.

Flere medier bakkede ugebladet op om, at Marius Borg Høiby ikke bare kan sige, at han ikke ønsker pressens bevågenhed.

Han er søn af kronprinsesse Mette-Marit og vil derfor altid i et eller andet omfang have offentlighedens interesse, har medierne gjort det klart.

Powered by Labrador CMS