Kamal Hassan afslører kronisk sygdom

Mie Moltkes ’Vild med Dans’-partner kæmper med det hver dag

Offentliggjort Sidst opdateret

Bag Kamal Hassans smil og energiske optræden på dansegulvet gemmer der sig en skjult udfordring.

Og det kom frem under et interview i fredagens 'Vild med dans', men som mange nok hørte som en kæk bemærkning.

- Jeg har ikke fået min dansemedicin, sagde den 28-årige komiker kryptisk.

Svaret viste sig at være langt mere alvorligt, end nogen kunne have gættet, afslørede han bagefter til Kendte.dk, der spurgte ind til, hvad den nævnte medicin bestod af?

Skjult kamp 

 - Jeg mente min astma-medicin, forklarede Kamal, og blotlagde, at han siden barndommen har lidt af svær astma, som er en kronisk sygdom, der påvirker luftvejene.

- Jeg bliver hurtigere forpustet end andre mennesker, og da jeg var lille, kæmpede min mor ofte med at få mig frem og tilbage til hospitalet, sagde Kamal Hassan, der må tage medicinen for at undgå problemer med vejrtrækningen.

Topkarakterer trods udfordringer

Fredag aften var der dog ingen spor af Kamals sygdom på dansegulvet.

Trods udfordringen leverede han en strålende præstation sammen med Mie, hvilket resulterede i topkarakterer fra dommerne.

- Jeg er bare så glad for at kunne danse to minutter i træk uden at kradse af, lød det videre.

Træning i Marbella 

Kamal og Mie Moltke henlagde i sidste uge dansetræningen til Marbella, hvor hun havde en dansecamp, som havde været planlagt i et helt år.

- Det var ikke ferie. Vi trænede tre timer hver aften, og jeg var glad for, at Kamal kunne tage med, forklarede den 43-årige danselærer. 

Fik slappet af efter travlhed

Mens Mie var på dansecamp, benyttede Kamal de fire dage syd på til at koble af efter premieren på 'Vild med Dans' forrige fredag, og et efterfølgende komisk show lørdag foran 2000 tilskuere i Tivolis Koncertsal.

- Jeg havde forberedt det igennem fire måneder, så det var tiltrængt med en pause, sagde podcast-værten fra 'Uden filter' tilfreds.

Mie og Kamal modtog højeste karakter af dommertrioen for deres cha-cha-cha.
Powered by Labrador CMS