Kendt dansk kok: -Derfor bliver majs på grillen ikke til popcorn

Der er en grund til, at en majskolbe ikke popper på grillen - og bliver til popcorn.

Der er en grund til, at en majs på grillen ikke bliver til popcorn. Foto: Colourbox (Modelfoto)
Der er en grund til, at en majs på grillen ikke bliver til popcorn. Foto: Colourbox (Modelfoto)
Offentliggjort Sidst opdateret

Du har måske undret dig? Hvorfor bliver majs ikke til popcorn på grillen?

Det har Newsbreak.dk forsøgt, at finde svaret på.

Popcorn laves af majs:

– En majs på grillen bliver ikke til popcorn, fordi en majs indeholder masser af saft. Hvis det skal blive til popcorn skal det tørres og forarbejdes, fortæller den kendte kok, Claus Holm, til Newsbreak.dk.

Der er flere måder, at bearbejde majs, når de er tørrede. De kan eksempelvis tilsættes salt.

Popcorn har mange år på bagen

Det er dog længe siden de første popcorn blev lavet. I Europa blev der for første gang lavet popcorn i 1492, da Columbus kom til Amerika. Popcorn blev først lavet af indianerne i Amerika for mere end tusind år siden, skriver Wikipedia.

I dag nydes popcorn både i hjemmet og ved en tur i biografen.

Powered by Labrador CMS