Kendt fra revyer vender tilbage til starten

Pernille Schrøder har mange talenter, og for tiden får hun lov til at synge igennem, når Dansk Slager Parade kommer til byen.

Offentliggjort Sidst opdateret

I disse dage kører en musikalsk karavane rundt i Danmark. Navnet er Dansk Slager Parade, og blandt de optrædende kan du blandt andet møde og høre navne som Bjørn Tidmand, Louise Espersen og Pernille Schrøder optræde.

Sidstnvænte er ellers bedst kendt for sit revyskuespil i blandt andet Cirkus Revyen og Nykøbing F. Revyen, men spørger man hende selv, har det ikke været et stort spring at gå fra revyscenen til at være med i en Slager Parade.

Det er der flere gode grunde til, og den mest nærliggende er måske, at Pernille Schrøder allerede synger, når hun laver revyer, og faktisk startede hun i tidernes morgen med at spille netop musik.

– Jeg startede med at synge som 14-årig, og jeg har altid været tilknyttet orkestre i en eller anden form, siger Pernille Schrøder til Kendte.dk.

Det er nok også den bedste grund til, at springet til at tage rundt med Dansk Slager parade ikke har været så stort, som folk ellers kunne gå og tro.

– Min indgang til den her verden på de skrå brædder startede som sangerinde, og jeg lærte at kunne lide al slags musik. Jazz, rock, heavy metal og pop … så længe det er god pop, siger Pernille Schrøder.

Svært at sige nej

Netop den gode popmelodi er en af årsagerne til, at du kan opleve Pernille Schrøder synge i Dansk Slager parade.

– Det er gode melodier, da jeg havde hul i kalenderen, og det passede, og det var med gode kolleger … what’s not to like? Siger Pernille Schrøder.

Paraden kommer vidt omkring. Første arrangement var i Næstved, og sidste forestilling bliver på Paletten i Viborg. Selv bor Pernille Schrøder i Vanløse, og hun synes, at det er fantastisk hyggeligt at komme land og rige rundt.

– Der er jo stor forskel fra den ene til den anden ende af landet. Det er fantastisk at se.

Kendte sangkataloget

Hun fortæller, at turen rundt med Dansk Slager Parade er en særlig form for underholdning, men ikke så meget anderledes fra meget af det, hun ellers har lavet i sit liv.

– Jeg laver jo solistjobs, hvor jeg bliver engageret til fester og står og fortæller løgnehistorier i 45 minutter. Det bliver garneret med sange, og der har jeg et potpourri fra Melodi Grand Prix, jeg altid slutter af med, siger Pernille Schrøder.

Det er altså ikke fremmed for hende at synge sange, publikum virkelig kan synge med på, og det var ikke så svært at forberede sig på at synge de sange, der er på programmet, når Dansk Slager Parade kommer til byen.

– Jeg kendte det hele, siger Pernille Schrøder.

Hun er glad for, at der var hul i kalenderen, da arrangørerne af Dansk Slager Parade spurgte, om hun ville med på turen i 2019. Kalenderen for de kommende par år er allerede fyldt op, for hende personligt, og hun ved derfor, at hun ikke kommer med i hverken 2020 eller 2021.

– Men hvis de spørger mig om et par år, om jeg vil være med igen, så siger jeg ja, siger Pernille Schrøder.

Powered by Labrador CMS