Kendte klar til 'Korpset'

Skuespiller og coach Ali Najei er blandt de 14 personer, der skal igennem et forløb af tre tidligere jægersoldater og en frømand i syvende sæson af den populære TV 2-serie

Offentliggjort

For syvende gang pisker tidligere elitesoldater en række deltagere med vidt forskellige baggrunde igennem et forløb med øvelser inspireret af det, de selv har været igennem som en del af den benhårde optagelsesprøve for at blive en del af specialstyrkerne.

Annoncerede navne

Blandt årets 14 deltagere i TV 2-programmet "Korpset" finder man skuespiller og coach Ali Najei, fysioterapeut og OL-curlingspiller Mathilde Halse samt den akrobatiske udspringer Annika Bornebusch, der er de første tre annoncerede navne.

Det fremgår af deltagernes respektive Instagram-profiler og af tidligere jægersoldat Erik B. Jørgensen, der er et af programmets instruktører.

Lærer nyt

- Jeg er sikker på, at alle deltagerne har lært noget nyt om dem selv, uanset hvor langt de er kommet, skriver Erik B. Jørgensen på sin hjemmeside.

- Vi testet dem over otte dage i en lille del af det, det kræver at blive specialstyrkesoldat. Men selv over sådan en lille periode kan vi nedbryde folk og bygge dem op igen, så vi kan se, om de er gjort af det rette stof, samt de kan tage en masse oplevelser og redskaber med sig hjem.

Også klar med sæson 8

Erik B. Jørgensen flankeres af Thomas Rathsack og Rune Danielsen, der ligeledes har en baggrund i Jægerkorpset, samt af tidligere frømand Rune Viborg.

Der er endnu ikke offentliggjort en konkret premieredato for den syvende sæson af "Korpset", andet end at det bliver "snart".

TV 2 har allerede annonceret en ottende sæson, som efter planen sendes næste år.

Ali Najei, der er mentalcoach og skuespiller, skal prøve kræfter med en række øvelser, der er inspireret af prøvelserne på Jægerkorpsets kurser.
Powered by Labrador CMS