Kirsten Siggaard kan miste synet permanent

Fejlslagne operationer har reduceret sangerindens syn med 90 procent 

Offentliggjort

Kirsten Siggaard har i længere tid kæmpet for at genvinde synet på det ene øje, men de seneste operationer er desværre mislykkedes, hvilket har reduceret synet med hele 90 procent.

Mange komplikationer

- Det er så alvorligt, at jeg risikerer at miste synet helt. Der er opstået mange komplikationer, men jeg har stadig tillid til, at de finder en løsning. Det er enten eller nu, afslørede den 70-årige sangerinde over for Kendte.dk ved premieren på musicalen 'Saturday Night Fever' i Falkoner Salen på Frederiksberg torsdag aften.

Nye operationer planlagt

Den 16. oktober skal Kirsten Siggaard igen under kniven og må derfor, ligesom ved tidligere operationer, aflyse flere koncerter for at sikre helingen.

Søger hjælp i udlandet

Lægerne har nu søgt hjælp fra udenlandske specialister i håb om at finde en løsning på de komplekse øjenproblemer.

De seneste operationer har fokuseret på at fjerne væskeansamlinger i øjet, der har hindret synet.

Fejrede 70-års fødselsdag

Trods de alvorlige helbredsudfordringer formåede Kirsten Siggaard at fejre sin 70-års fødselsdag med familien i Knuthenborg Safaripark i weekenden.

- Jeg lejede to telte ved aberne, og så kunne de andre 'aber' ellers feste løs. Det var fantastisk vejr, og det føltes næsten som at gå på Savannen i Afrika. Først om mandagen blev jeg lidt nedtrykt over den høje alder, erkendte sangeren.

Kirsten Siggaard har store problemer med synet på det ene øje, og lægerne aner ikke, hvad de skal gøre.
Powered by Labrador CMS